Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581994

Editie 310 - Prikbord


OWN

409 bezichtigingen

gallery_108553_47_31875.png

Deze rubriek is geschreven door @BiglifeRPG!


Inleiding

Welkom bij de nieuwe editie van Prikbord! Wij zijn er deze weer weer helemaal klaar voor! U natuurlijk ook? Als dat een ja is kun je snel verder lezen! Deze week hebben wij natuurlijk weer een volle Prikbord editie! Nieuwe statusupdate's, nieuwe quote's en natuurlijk een nieuw filmpje! En de mop dan? Ja natuurlijk. Die ook!


"Wachtend op Gta5 en wat duurt dat wachten toch lang" ~ MeGustaNL

Inderdaad.

:(


Quote's van de week

Bedankt allemaal! :D Dit zijn erg nuttige reacties. Ik kan me goed vinden in de dingen die jullie me vertellen. :) Zo teruglezend stoor ik me ook wel een beetje aan de plotselinge stijlverandering ergens halverwege, als een achtbaankarretje dat eerst langzaam met een kettinglift omhoog gaat en dan, in het pikkedonker, ineens in verticale lijn naar beneden roetsjt. Het leest inderdaad ook nog vrij kinderlijk qua woordgebruik en interpunctie.

En wat die lengte betreft, ik denk dat het maar net verschilt per onderwerp. Over het algemeen hoeft een column ook niet lang te zijn, zoals Nandro en commando al zeiden. Al ben ik het wel met Dutchy en zo eens dat het in deze column wat langer had gekund, die tweede helft dan met name. Eigenlijk kan ik het beter met seks vergelijken. Eerst het voorspel (de motor opwarmen, lust opwekken in de eerste alinea('s) of intro), dan de geslachtsgemeenschap (de motor laten draaien, steeds meer wil naar de conclusie opwekken) en het orgasme (de motor raakt oververhit de achtbaan mondt uit vanaf een neerwaarts stuk baan in een plas water de conclusie, het punt dat je wil maken, die moet aansluiten op je eerdere verhaal maar liever niet te voorspelbaar moet zijn.)

Oké, die laatste vergelijking is vergezocht misschien, maar hey, iedereen kan zich er een voorstelling bij maken toch? :D

Vanaf: Eigenlijk kan ik...


"Mijn radio is het momenteel aan het Rick Rollen..." ~ thebig

Never gonna let you down!


GTAGames.nl afbeelding

Vies?

Gisteravond lag ik met me vrouw in bed, en ze was nogal opgewonden.

Ze was zelfs zo opgewonden, dat ze op een gegeven moment in me oor begon te fluisteren "Hey schatje.... zeg eens vieze dingen tegen mij"

Nou prima, dus ik even denken.... de keuken.... de badkamer....

Bron: www.moppen.net



Dit was Prikbord voor deze week. Als jij een leuke foto, filmpje of mop weet mag je hem altijd opsturen naar @BiglifeRPG!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...