Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586134

Editie 310 - Up to Date


OWN

301 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Eerste ronde GSC '12 zit erop

De eerste ronde van de Graphics Signature Contest 2012 zit erp. Zoals vooraf bekend gemaakt zouden er drie leden afvallen en dat zijn Bodemloos, ballas4life en Supergtagamer geworden. Zij kregen de minste punten van de negen en doen dus helaas niet meer mee. Winnaar van de eerste ronde is Gta Ripper met onderstaande signature. Kan hij zijn ritme vasthouden in de tweede ronde? We zullen het zien op 20 december, want dan start die tweede ronde en zal hij, net als de rest, weer op 0 moeten beginnen.

SMOKEIT.png

Gang wars - update

De politieke gang war tussen De Wilde Ganzen en The Underground is in het voordeel van de laatstgenoemde uitgepakt. In het stemtopic behaalde de inwoners van San Fierro een meerderheid, waardoor zij een gebied afpakten van onze gevleugelde vrienden. Ondertussen zijn Beat Down en North Storm het ook eens over de regels bij hun gang war en zien we komende week wie z'n gebied in Vice City zal gaan uitbreiden.

Daylight Lounge

Het woord discriminatie werd nog net niet in de woord genomen, maar volslagen onzinnig vond GolfG60 het wel: er is een topic waarin je alleen 's nachts mag posten, dus leden die overdag actief zijn hebben geen gezellige plek om in te posten. Alsof er geen G&C-sectie is waar je 24 uur per dag gezellig kan posten. Maar G&C is niet de Stamkroeg, dus werd er de tegenhanger van de Latenight Lounge geopend: de Daylight Lounge. Hoewel... daylight? Opmerkelijk genoeg mag je er ook 's avonds posten als het al donker is. Het zal GolfG60 een worst wezen.

Lopende contests:

Voetballer v/h jaar 2012 - halve finales - Stemmen t/m 19 december!

GTAForum Awards 2012 - Stemmen t/m 25 december!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...