Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580671

Editie 311 - Welkom!


OWN

600 bezichtigingen

gallery_108553_47_14615.png

Daar zijn we weer, met de 311e editie alweer! Het gaat snel, erg snel. Zo is het alweer bijna kerstmis!

Zo hebben wij deze editie een speciale kerstsfeer gegeven. Zo zijn de meeste rubrieken lekker aan kerst verbonden. In Test Jezelf zie je dan een Kerstmis Quiz, in de Tien zie je een top 10 klassieke kerstfilms en nog veel meer!

Aangezien het kerst is, oud en nieuw bijna, hebben wij besloten om volgende week geen editie te publiceren. Iedereen heeft het druk en omdat wij speciaal iedereen een gelegenheid willen geven om te genieten van deze vakantie hebben wij dat gedaan d.m.v. de editie te schrappen!

Ook hebben wij Prikbord geschrapt. Wij dachten vanuit de hoofdredactie dat een van de mindere rubrieken is en aangezien BiglifeRPG besloten heeft om naar het crashteam te stappen is het zo ook mooi opgelost!

Omdat wij volgende week dan geen editie publiceren wens ik jullie alvast een hele fijne kerstmis toe en een toffe jaarwisseling en alvast de beste wensen!

BoerTijger - Hoofdredacteur OWN

7 reacties


Recommended Comments

Mooie OWN! Ik vind het goed dat jullie met zorg aan het 'krantje' blijven werken en het continu blijven aanpassen aan de smaak van de lezer.

Bedankt BigLifeRPG, voor je bijdrages in Prikbord! :tu:

Link to comment

Ik ben het eens met SpacyColours dat het goed is dat er aan OWN gewerkt blijft worden. Maar ik snap niet dat jullie in de kerstvakantie niet groot uitpakken. Het lijkt mij dat juist daarin namelijk extra gedaan kan worden. Nu is het een beetje halfbakken een kersteditie en komt er dus geen nieuwjaarseditie, waardoor 't voor mij net niets is. Gemiste kans, denk ik.

Link to comment

De nieuwjaarseditie staat gepland voor na nieuwjaar. :) Hierdoor hebben we ook nog eens extra tijd om hieraan te werken. We gunnen onze redacteurs dit moment van rust. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...