Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581994

Editie 313 - Hotspot


OWN

359 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Hallo welkom bij een nieuwe editie van Hotspot! Gelijk ook even een waarschuwing, want klikken op het bovenstaande filmpje kan leiden tot ernstige gevolgen voor je muzieksmaak.

Het nummer heeft de superintelligente titel ‘Ik Steel Van Die Rijke Tatas’ en is eigenlijk om te huilen. Muziekminnende personen die het geval Sidney Schmetz kennen zullen niet verbaasd opkijken dat hij ook nog een plaat heeft uitgebracht, want hij wordt uitgemolken. Ik ben trouwens benieuwd of hij dat door heeft.

Maargoed, ik zal mij even concentreren op de clip en natuurlijk het nummer. Het is me een raadsel waarom in het begin van het filmpje de auto kapot is en mensen die kar gaan duwen, lekker onrelevant voor deze clip. Het merendeel van de clip zitten Sidney en Pest One (trouwens geen idee wie de Pest One is, maar wel een slimme omdat hij nu meelift op ’t succes van Sidney) op de bank te hangen en de hele clip proberen ze die champagnefles open te krijgen, wat gezien de intelligente tekst nog een hele opgave voor deze twee heren is, en soms komen er wat vrienden van die zangers bij die louter voor schermopvulling zijn gevraagd terwijl Pest One kapot vals autotunend zijn refrein zingt.

Al met al: weer een dieptepunt voor de Nederlandse muziek.

Volgende week weer een nieuwe Hotspot. Heb jij tips voor mij? PB me dan!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...