Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 313 - Game On!


OWN

564 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de nieuwe Game On!

Een week het nieuwe jaar in, en het "Game On!" team is verdubbeld van 1 naar 2 personen! Dit tweede persoontje neemt meteen voor een klein tijdje de rubriek over, Davedavy gaat op vakantie voor onbepaalde tijd :clown: .

Een kleine introductie

Hai jongens, vanaf deze OWN ga ik de "Game On!" doen, waarin ik een aantal games (zowel oud als nieuw) zal reviewen die binnen de algemene interesses op dit Forum vallen. Veel leesplezier

:D.

First Blood

In deze 2e "Game On!" gaat onder andere The Saboteur (2009) gereviewed worden, waar we met Sean Devlin zowel de daken als de wegen van Frankrijk (en een klein beetje Duitsland) onveilig gaan maken.[/b] .

"Nothing to see here. Nope. Nobody special. Ignore the mick with the bomb."

The Saboteur speeld zich af in Frankrijk, en het Saarbrucken deel van Duitsland, terwijl de 2e Wereldoorlog in volle gang is, 1940 om precies te zijn. Na een brute vechtpartij, one night stand en race in Duitsland, keert Sean terug naar Frankrijk, om de invasie op Frankrijk te aanschouwen. Motors, gepanserde wagens, tanks en zelfs zeppelins vernietigen alle verzet. Je ouderlijk huis (soort van) word ook aangevallen, en Sean bevrijd daar Vittore, de man die hem onderdak gaf.

Aan het begin van het verhaal ontmoet je een man genaamd Luc in een erotische club (natuurlijk), en haald hij je over samen een verzet te beginnen. Om hiervan een teken te laten zien aan heel Parijs, blaast Sean met alle geweld een Nazi depot op. The Resistance is born.

The Saboteur kenmerkt zich door een mix van gameplay elementen uit GTA en Assassins Creed, gepaart met arcade graphics, die het spel een eigen feel geven. Om uit het zicht te blijven terwijl je met je grimmige praktijken bezig bent, verkiest Sean de daken van Parijs in plaats van de straten. Met een eenvoudig klimsysteem dat bijna 1 op 1 uit Assassins Creed over lijkt genomen, beklim je zo alle rijtjeshuizen, boerderijen en grote bouwwerken. Met een beetje moeite kun je zelfs te Eiffeltoren beklimmen.

Wat is er zoal in de game te doen naast de verhaallijn? Het meest belangrijke antwoord op deze vraag is simpel, het bedrijven van Frankrijk. Dit doe je door met de Nazi aanwezigheid terug te dringen, door met C4 en ander wapengerei alle Nazi bolwerken op te blazen. In totaal zijn er meer dan 1300 over de hele map, en dat klinkt echt krankzinnig. Is het misschien ook, maar het word nooit saai, en alles vereist een zekere strategie, als in "Hoe blaas ik die sniper toren op zonder gezien te worden?" Jezelf verkleden als Nazi helpt natuurlijk met incognito blijven.

Al met al is dit een game ie veel negatieve rates en reviews heeft gehad, God mag weten waarom. Houd je van GTA, en in het speciaal het onrealistische San Andreas, maar wil je ook klimmen en klauteren als Ezio en Altair? Dan is dit spel echt wat voor jou!

Graphics: 8/10. De graphics geven een goede sfeer, en bewijst dat een game meer is dan alleen de buitenkant.

Duur van verhaallijn: circa 20 uur, op hoogste moeilijkheidsgraad.

Totale tijd die je in deze game kan steken: Dit is in principe oneindig. De game uitspelen op hoogste moeilijkheid, de zijmissies naast "France's Liberation", er is zoveel te doen en te ontdekken!

Dit was mijn eerste "Game On!" zijn er games die jullie gereviewed willen hebben? Hebben jullie tips? Zet ze in de comments a.u.b. ^^

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...