Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582036

Editie 313 - Up to Date


OWN

409 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Woei! Promotieregen afgelopen weekend

Vorig weekend was het onstuimig weer met hier en daar een promotie. Volgens geruchten viel er op drie plekken in het land zwarte verf naar beneden, al leek dit in de loop van de nacht te veranderen naar vier plekken en groene verf. Hoewel de brandweer het gehele weekend paraat stond, werden er geen meldingen van zwarte of groene daken genoteerd.

Het weekend werd afgesloten met een heldere blauwe lucht. Volgens een ooggetuige was de lucht de rest van de week blauwer dan voorheen, al werd er door een expert getwijfeld over deze uitspraak. "Nog blauwer dan blauw kan niet," aldus de expert voordat hij naar Lifestyle werd afgevoerd. Het is de vraag hoe lang dit onstuimige weer nog aanhoudt. De rode brigade zal in ieder geval ook dit weekend paraat staan voor het geval dat...

ubtPs.png

Silverbyte is dé avatarverslinder van het forum, in tegenstelling tot z'n signatures. Deze draagt hij bijvoorbeeld alweer een tijdje.

Van hobbykok naar Masterchef in een maand

@Dutchy3010 en @PatrickW werden vorige week aangesteld om tijdelijk de modding fora te beheren en slaan direct toe met het organiseren van een Masterclass SCM. SCM, waar heb je het over? SCM is dé taal waarin vele functies (zoals missies) voor bijvoorbeeld GTA:San Andreas zijn geschreven. Wie SCM kan schrijven, kan volledig eigen missies maken. En nu gaan twee van de grootste moddingfanaten een masterclass SCM geven: vijf deelnemers worden een maand lang begeleid en klaargestoomd voor het maken van hun eerst SCM-modificatie. Ervaring met coden is niet vereist; tijd, enthousiasme en motivatie des te meer! :D

Komt 'ie? Natuurlijk komt 'ie!

Zodoende zaten we deze week plotseling te kijken naar het Jaarboek 2012. Afgelopen jaar was het jaar dat Rockstar ons lang liet wachten op een tweede trailer, maar daarna wel in één keer doorging met het verspreiden van informatie. Op het forum gebeurde er ook genoeg: de terugkomst van CaliRed bij de langverwachte forumupdate, vertrekkende admins en de introductie van het Contest Forum zijn slechts enkele voorbeelden. Wat er nog meer is gebeurd? Dat staat natuurlijk in het jaarboek, welke geheel opnieuw is ingedeeld ten opzichten van voorgaande jaren. Kijken dus!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...