Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 313 - Het Krantje


Megadreams

491 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Welkom bij een nieuwe editie van Het Krantje. Laten we maar snel doorgaan naar de roddels van deze week, want het was met het weekje weer wel…

- Haruhi_Suzumiya bereikte na twee jaar een nieuw dieptepunt: zijn warnlog kwam op 0% te staan. Bronnen geven hem 2 maanden de tijd om weer op 80% te komen, anders is hij niet een volwaardig lid van The Underground.

- Gedoe rond het jaarboek. Sommige leden hebben volgens bronnen zo’n groot ego dat ze per sé willen dat zij worden opgenomen in het jaarboek, maar kregen, volgens bronnen, terecht geen gehoor. Wij eisten ook een plek in het jaarboek op maar kregen alleen een MegaDreams sticker terug.

- SpacyColours vrijdag een blog met als ‘’Speratyal Fantasy’’. Haar eerste blogpost zag er volgens sommigen uit als een kleurboek, maar dat maakt volgens anderen niet zo veel uit, zo lang er maar genoeg Bassie & Adriaan filmpjes te zien zijn.

- Oja en eigenlijk toch wel het nieuwtje van deze week: 3x blauw! Phoenyxar, Bassieboy35 en Jesperkaj mogen zich inmiddels moderator noemen. De admins kunnen opgelucht ademhalen, de kas zit weer vol dus kan GTAForum weer een tijdje vooruit!

Tot de volgende keer! En oja, roddels mag je altijd naar me sturen! :Y

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...