Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582032

Editie 314 - Hotspot


OWN

346 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Hallo en welkom bij een nieuwe editie van Hotspot!

Ik wil deze week vertellen over de platen die ik heb ontdekt door mijn vrijwilligerswerk bij de radio. Ik doe daar met een paar andere gasten een programma op de zaterdagavond van 5 tot 7 ’s avonds. We hebben een rubriek die de Requestbox heet, en waar mensen een plaat kunnen inzenden (6 in totaal) en dan gooien wij een dobbelsteen die bepaalt welke plaat we draaien. :P

Nu komen er soms ook platen binnen die andere dingen zijn dan de muziek die ik normaal luister, maar erg mooi zijn. Ik zet er een paar voor jou op een rijtje.

Deze plaat komt van Neon Indian en heeft als titel ‘’Polish Girl’’. Gave track, eigenlijk de eerste combinatie tussen electro, rock en pop die ik werkelijk geslaagd vind. Hij kwam binnen, won de Requestbox en we draaiden ‘m vijf weken vol achter elkaar. En nu nog stoppen we hem er wel eens tussen. :P

Geweldige plaat van Stephen Wilkinson, beter bekend onder zijn alias Bibio. Ik hoorde deze experimentele plaat en meteen werd ik er verliefd op. Prachtig vormgegeven en hij droomt heerlijk weg.

Ja, ik weet het, eigenlijk moet ik me er diep voor schamen dat ik deze van TDCC nog niet kenden, maar ik kwam voordat ik deze plaat hoorde niet verder dan Undercover Martyn. Toch is dit ook een heule vette, en opende mijn ogen voor het verdere reportoire van de mannen uit Noord-Ierland.

Welke muziek hebben jullie ontdekt door andere?

Volgende week weer een nieuwe Hotspot. Heb jij tips voor mij? PB me dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...