Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 31 - Ongezouten


Dutchy3010

429 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Jowx'.

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Twee zelfs. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

“Boe!”

Bij het lezen van mijn PM’s kijk ik niet echt meer op van rare berichten, maar van bovenstaande tekst schrok ik toch wel even. Forumconciërge Ewoud verveelde zich afgelopen nacht zodanig dat hij besloot om mij en nog een grote groep leden de schrik van hun leven te bezorgen. Zonder te denken aan al die arme kinderhartjes typte hij tientallen, misschien wel honderden, PM’s naar weerloze leden. Hoeveel slachtoffers hij in totaal heeft weten te maken is niet bekend, maar uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het er ongeveer tachtig waren.

Een ongekend hoog rendement bleek zo’n kleine PM dus te kunnen hebben en dat is zorgwekkend. Want gezien de PM-verslaving van Ewoud, en die verslaving neemt steeds ernstiger vormen aan, waren dit niet de laatste slachtoffers van onze ex-Global Moderator. Dit is inmiddels ook al bewezen, want de PM-mania is nog in volle gang bezig. Uit een andere bron heb ik vernomen dat er een kettingbrief circuleert via PM en ik heb het sterke vermoeden dat Ewoud ook hier de geestelijk vader van is.

Daarnaast heeft hij nog meer PM-projecten lopen, maar het is nog niet helemaal duidelijk waar Ewoud allemaal achter zit. Laten we hopen dat Ewoud niet veel inspiratie meer heeft…tot die tijd zijn we veroordeeld tot het afvragen van wat voor nut het precies heeft en wat Ewoud er mee wil bereiken. Of is het gewoon pure verveling? We zullen het wel gaan merken

Jorair

Na al die toch wel 'negatieve' onderwerpen in ongezouten wil ik het dit keer eens over iets positiefs hebben.

Het is woensdagavond en zoals gewoonlijk begin in nu aan mijn rubriek Grappenhap te werken. Elke week kijk ik voor ik begin eens naar de reacties op de vorige editie's.

Ik zie dat er bij elke rubriek er gemiddeld 5-6 toffe reacties zijn. En ik spreek denk ik voor bijna elke redacteur van OWN als ik zeg dat dit zeer leuk is en een positieve invloed heeft op de volgende editie's. Zelfs al zijn het reacties van: "Je zou misschien beter je koppen wat kleiner maken".

Hierbij wil ik dus mijn dank betuigen (of hoe zeg je dat) aan iedereen die ooit reacties heeft achtergelaten. Bedankt iedereen!

m.v.g. Jorair

Mijn dank aan de schrijvers!!

3 reacties


Recommended Comments

Het is grof schandalig en een harteloze streek, om al de tere zieltjes op dit forum op zulke brute wijze te vertrappen. Men komt hier op het forum om in een vriendelijke omgeving te genieten van het vredige GTA en dan wordt de rust op zo'n geweldadige manier verstoord. Ik weet niet of ik ooit nog aan het woord "boe" kan denken, zonder badend in het zweet wakker te worden.

foei ewoud.. :sigaar:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...