Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 315 - Up To Date


OWN

441 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Supergtagamer VS Silverbyte

Deze week daagde aanstormend talent supergtagamer de gevestigde orde in persoon van Silverbyte uit voor een heuze graphics battle. Hoewel een premade was toegestaan, besloot Silverbyte snel een signature in elkaar te zetten. Desondanks won hij overtuigend met alle stemmen aan zijn kant, al moet daar wel bij gezegd worden dat die van supergtagamer door de meeste stemmers ook niet slecht vonden. Kijk hieronder en oordeel zelf.

16lgq3r.jpg

Inzending supergtagamer

nBACUnl.png

Inzending Silverbyte

G&C: klaar voor verkiezingen

Vijf van de zes teams die deelnemen aan de Corporation Verkiezingen in Gangs & Corporations hebben hun verkiezingstopics geopend in het Corporation Verkiezing forum. Dit keer staan de one-liners centraal: "Hey hey hey, stem op D W G", "Be a hustler, vote Hustlers United!", "BeaT DowN - The best place to be!", "Connect! The Underground" en "The Covesight Community - Building the future". Op zondag, niet lang na publicatie van deze editie van OWN, zullen de stembussen voor de eerste ronde open gaan. Over een week weten we meer over welke gang en welke corp gaan strijden om het tweede plekje als Corporation.

Pixlr?!

Jacky-2007 heeft een nieuwe contest gelanceerd: de Pixlr Poster Contest. In deze contest is het de bedoeling om een GTA V-poster te maken met de eerste vrijgegeven screenshots van GTA V. Deze poster mag je niet maken met Photoshop, Illustrator of Paint, maar met het gratis online programma Pixlr. Volgens Jacky-2007 is het programma eenvoudig in gebruik en is dat dé reden voor iedereen om mee te doen. De ronden staan al online en voor de eerste van de in totaal drie rondes geldt een inzendingsdatum van 10 februari. Alle tijd om het programma grondig te leren kennen en een mooie poster in elkaar te zetten!

En verder...

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...