Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 317 - Het krantje


OWN

459 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Hallo! Während dat uw verslaggever kampt met de verschijnselen van heftige emoties over de abdicatie van koningin Beatrix had hij geen zin meer om Het Krantje voor u te schrijven.. tot nu! Ik kreeg m'n salaris weer binnen, en dan wil je toch wel schrijven, want ja, je krijgt zo'n teletubbieknuffel niks voor niks natuurlijk en het was me het weekje toch wel...

- ''Be a hustler, vote Hustler United!'' was de slogan van de Verenigde Hoeren Hustler United de afgelopen corporationverkiezingen. Ze kwamen niet verder dan de eerste ronde, en volgens insiders is dit dan ook meer dan logisch, want de activiteit is eruit. Bronnen vertellen ons dat ''je nog een muis de zesde symfonie van Kakachaikiakiasjtovichich kunt horen spelen'' en ''mijn hart klopt nog sneller dan het aantal posts per dag''. Wij vrezen, bidden, hopen en eten vooral veel chips om Hustlers United te steunen.

- In het GTA V fora kwam zaterdagochtend opeens een spamtopic tevoorschijn. Eeuwige enfant terrible van het forum NilsHolgersson dacht dat hij leuk was en postte een antwoord wat totaal niet relevant was. Het topic is verwijderd en volgens insiders komt dat niet door de spam (blijkbaar een hobby van Joriz, zeggen bronnen) maar door de reacties van NilsHolgersson. Spannend!

- Ja ja, versier de driewielers en maak een smakelijk kinderbordje voor MegaPilot, want hij is over de 7000! Als beloning mag hij van zijn ouders tot acht uur op de computer, in plaats van zeven. Wat fantastisch voor je, MegaPilot! Namens Het Krantje hartelijk gefeliciteerd!

- Oh oh, een dipje in blogland. Phoenyxar en SpacyColours hebben respectievelijk al sinds 24 en 21 januari NIKS meer gepost! Volgens bronnen hebben de twee een autersrechtelijke kwestie over de publiceertijden. De twee zijn onbereikbaar voor commentaar (lees: ik heb geen vinger uitgestoken om hun reactie te vragen) dus dat zit hoog tussen die twee!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...