Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 317 - Up to date


OWN

523 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Corp Verkiezing loopt ten einde

Nog enkele uren en daarna zitten de elfde Corporation Verkiezingen erop. Wie zal komende week de status van Corporation dragen: verdediger Beat Down of uitdager De Wilde Ganzen? Denk eraan: iedereen mag stemmen, dus doe dat vooral in het juiste stemhokje en wel >>>hier<<<. Vorige week werd bekend dat The Covesight Community veilig is en voorlopig nog steeds als Corporation door het leven mag gaan. De overige gangs moesten hun meerdere erkennen in De Wilde Ganzen, dat de populairste gang bleek.

welcometocove.png

Verkiezingssignature van Covesight, gedragen door MegaPilot die de hoogste score wist te halen bij het eerste spel van de Smartphone Competition.

WidM: Het is tijd voor de test

Het eerstvolgende onderdeel bij de forumversie van Wie is de Mol? is de derde test van het spel. Vorige week moest VWO-er als tweede het spel verlaten, nadat Pwned. al in de eerste ronde naar huis moest. We hadden graag een reactie geplaatst, maar er is maar één plek waar reacties met betrekking tot het spel besproken mogen worden en OWN bevindt zich daar helaas niet in. In de afgelopen week, de derde ronde, moesten de deelnemers na het paintballen nu het echte werk uitvoeren met een bankoverval waarbij de gijzelaars elk half uur bedreigd moesten worden. Het heeft het team bijna 6000 euro opgeleverd, en een vrijstelling voor Kloep en $NeoSyp$. Wie zal hen vergezellen in de vierde week?

En verder...
  • Smartphone Competition - Ronde twee met Angry Birds Space loopt ten einde. Je hebt nog maar enkele uren om een goede score in te leveren bij gamemaster Kloep!
  • Sportkenners - Pokearno en Phoenyxar wisten de World Cup Darts het beste te voorspellen. In het algemeen klassement heeft Thundercover de leiding overgenomen van Jimmiefitz, die niet instuurde.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...