Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582029

Editie 318 - Het Krantje


OWN

288 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Ik heb het weer voor elkaar gekregen, speciaal voor jullie ben ik (jullie lieftallige verslaggever) in 72 uur afgekickt van de witte chocolade om wat fantastische regels op papier te zetten. Want já, ik heb weer wat gezien deze week. Want het was me het weekje toch wel..

- TalkingPear zit vandaag (zaterdag) vijf jaar op het forum. Bronnen vragen zich zuchtend af wanneer hij toch vertrekt, anderen willen graag dat hij blijft, hij is ''namelijk heel handig voor de kinderbijslag.''

- Een signature maken, hoe doe je dat? Zelf maken lijkt ook een optie. Maar GTA.SA's neef pakt het veel makkelijker aan. Waarom rip je gewoon geen signatures van een ander persoon? Tien keer zo makkelijker! Wat jammer dat Cabyon er achter kwam. Hij zegt dat hij bezig is met nieuwe signatures, nu maar hopen dat hij (en z'n neef) het legitiem aanpakt. Wij hebben daar overigens alle vertrouwen in.

- North Storm Gangtalk wordt de laatste tijd volgens insiders ernstig ''vervuild'' door heren van de naburige gang The Underground. Volgens bronnen ''loopt het de spuitgaten uit'' en ''moeten we elke weer die rotzooi opruimen wat ze achterlaten''. Overigens vertelden bronnen dat ze niet de enige niet-North Storm leden waren die in dat topic lieten te posten. Uw verslaggever vond het werkelijk een zooitje. :(

- Sublime meldde in de statusupdates dat hij ''na 13 uur minecraft heb ik mijn dag weer goed verneukt'' had. Prompt reageerde o.a. .Whoopdidoo. dat zijn record 14 (!) uur MTA spelen was en Tommy-Vercetti had het ooit klaargespeeld om 16 uur GTA TBOGT online te spelen. Uw verslaggever vraagt zich af waar hij in godsnaam is beland en moet nu even in paniek onder de zonnenbank.

Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...