Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582030

Editie 318 - Up to Date


OWN

349 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Beat Down blijft corporation

Bij de elfde Corporation Verkiezing heeft voor het eerst in de historie een corporation haar status in de tweede stemronde succesvol weten te verdedigen. Beat Down was de minst populaire corporation en moest het opnemen tegen de populairste gang De Wilde Ganzen. Door het aantal veroverde gebieden in The City had Beat Down een kleine voorsprong, maar deze hadden ze helemaal niet nodig om hun status te behouden. Met de overwinning van Beat Down verandert er niets in G&C en zullen Covesight en Beat Down sowieso corporation blijven tot aan de volgende verkiezingen.

x2ql28.jpg

De nieuwste creatie van supergtagamer.

WidM: Emoties lopen hoog op

Met de steeds kleiner wordende groep werd deze week in Wie is de Mol? een moord opgelost. Bij dit onderdeel werd veel activiteit gevraagd van de deelnemers, maar niet iedereen kon aan elkaars verwachtingen qua activiteit voldoen. Niet zo gek dat er met een vrijstelling op het spel de emoties even hoog opliepen in het hotel waar het gezelschap een feestje had gevierd. Uiteindelijk wist Die Hard de moord juist op te lossen, waarmee hij de vrijstelling won. De overige deelnemers moeten nu hun emoties de baas worden en ervoor zorgen dat ze volgende week halen.

Pixlr contest begonnen

De door Jacky-2007 georganiseerde Pixlr Poster contest is deze week begonnen. Er zijn in de eerste week vijf kunstwerkjes ingeleverd, maar het blijft onbekend door wie van de zeven deelnemers. Het thema voor de eerste week was de eerste serie GTA V screenshots. Tijdens de tweede week, waarin vanaf maandag gestemd kan worden, zal de tweede serie GTA V screenshots centraal staan.

En verder...
  • Smartphone Competition - Ronde drie met Temple Run loopt ten einde. Je hebt nog maar enkele uren om een goede score in te leveren bij gamemaster Kloep!
  • Pixlr Poster Contest - Stemmen ronde 1 kan nog t/m zondag.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...