Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582102

Editie 319 - Game On


OWN

389 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door en Merel!

Welkom bij de nieuwe Game On!

Deze keer gaan we een game bespreken die als 't goed is door zo'n beetje iedereen wel eens is gespeeld hier op het Forum, ik heb het namelijk over Castle Cat! En dat we pas Sushi Cat hebben besproken heeft niks met een kattenthema te maken ofzo... :7

4091_250.jpg

The Miami Invasion!

Onderweg naar de eindbaas in iedere game pak je dingen op en verwoest je tegenstanders, en dat geeft een score. Met die score kun je vette meuk kopen bij 't winkeltje dat je onderweg tegenkomt. Sla bonus punten dus niet over, en vergeet ook niet om alle slangen, aliens, spoken, rare venetiers en robots om punten vergaren om wapenupgrades (naja, eentje dan) luipaardenhuid, een health refil, en ammo te kopen voor je kater. Als je dan toch dood en verderf aan het zaaien bent, kijk of er rode pijltjes te vinden zijn. Die wijzen vaak extra punten of een hartje aan.

Kill Siegfried & Roy!!!!

De controls en het doel van 't spel zijn zo eenvoudig als maar kan, schiet en mep je een weg door alle geretardeerde vijanden en eindbazen in deze games. Let wel, in deel 1 kun dat nog niet. Met CTRL schiet je kanonskogels (die schaars en duur zijn, spam ze dus niet), met de spatiebalk gooi je goedendagjes, en met de pijltjestoetsen beweeg en spring je.

Bier! Maar geen tieten...

Dit spel speel je niet om de diepgang (die er echt wel is!!!), de 1337 verhaallijn of de HD BlueRay graphics, maar meer om de nostalgie, en de stomme gedachte dat je dit spel helemaal kapot hebt gespeeld op de basisschool :clown: .

Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...