Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,500

on-off switch


Faenty.

637 views

 Share

Aha! We hebben hem gevonden, de aan-uit knop, en het licht staat weer aan!

2KCiCUS.png

De straten worden verlicht en uit een zijstraatje komen een paar ongure figuren lopen. Ze zijn nog een beetje wazig maar iedereen weet het, je moet uit de buurt blijven van deze gsten, of je erbij aansluiten, ik weet het in ieder geval wel. Ik benader ze rustig en kalm en we kijken elkaar aan. Eindelijk sta ik oog in oog mt de grote baas en hij begint te spreken op een intimiderende maar niet schreeuwende manier "Dus jij denkt dat je goed genoeg bent om je bij ons aan te sluiten? JIJ? Volgens mij ben jij al bang voor een mier." Ik zeg niks en blijf hem dood kil aankijken, hij hoefde niks meer te zeggen want ik wist het al.. ik hoor er vanaf nu bij.

Ik hoop dat jullie allen van mijn klein verhaaltje hebben genoten om onze nieuwe gang aan te kondigen! Sans Scrupules is dus de naam, alle credits voor het logo en "de lantaarnpaal" gaan naar Soakitup. De afgelopen twee dagen waren best wel hectisch eerlijk gezegd, het begon met potentiële leden te zoeken, ik had al redelijk snel, na een uurtje of twee, een groepje van leden weten op te trommelen waar je U tegen kan zeggen. Ik kon nauwelijks geloven dat deze gemotiveerde en vooral aardige mensen mij gingen helpen om een gang op te richten. De eerste dag hebben we tot 2 uur 's nachts doorgepraat over de basis dingen zoals het concept, de naam, ons motto en wat voor logo we in gedachte hadden, al onze plannen qua grafische dingen gingen meteen naar een goede vriendin van mij die zo aardig was dit voor ons te tekenen.

Daarna ging alles in lichtsnelheidmodus naar mijn gevoel, het eerste plan was om in en periode van 3 weken een paar projecten op te zetten en dan met een verrasing opeens te beginnen, nou snel werd dit plan vervangen dooreen 2 weken propaganda-plan met 1 project erbij. Dit ging niet helemaal zoals gepland want de bedoeling was dat ieder van ons vier over een periode van 2 weken de avatars en signatures gingen instellen zodat mischien de rest van de lden dat ook gingen doen; helaas werkte dit plan een beetje te snel en namen 4 leden het al ove binnen een uur.

Na wat extra brainstormen op een geheime plek op het internet besloten we dat we de gang moesten oprichten tijdens het hoogtepunt van succes maar nét voordat een uitgemolken iets werd. Dus daarom hebben we hem vandaag maar opgericht, niet geheel volens plan, maar wel lekker snel.

ErIOaHO.jpg

Dus wat is Sans Scrupules nou precies en wat gaan jullie voor iets nieuws brengen in de gang scéne?

Als we jullie dat gaan vertellen is het toch geen verrasing meer? Maar reken maar erop dat we heel veel gaan proberen te doen de aankomende tijd.

Wat gaat er met deze blog gebeuren?

Dat is zo een goede vraag dat zelfs wij het antwoord nog niet weten! Maar ik denk iets i.v.m onze forumactiviteiten.

Wow! Hier moet ik lid van zijn, maar hoe?!

Wij willen graag dat deze gang vol gaat zitten met kwaliteit, niet kwanteit daarom ga je door een recruitment periode van normaalgesproken maximaal 48 uur. Voor meer informatie zie ons Gang Recruitment topic!

Ik hoop jou snel als lid te zien bij onze gang,

Pwned - Grote baas

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...