Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582100

Editie 320 - Het Krantje


OWN

281 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Bassieboy35

Deze week publiceer ik de verste uitgave van het krantje:

- Boertijger schijnt deze week flink pissig te zijn geweest op Cabyon, nadat hij niet was kwamen opdagen op kantoor, is Boertijger in de OWN Bus gestapt, wat er toen gebeurd is weten we niet, wel valt er te vertellen dat het niet zo goed was afgelopen...

- Bronnen vertellen ons dat er een nieuwe gang is gekomen om fittie te zoeken, door middel van de regels aan te willen scherpen en zo gangs in duigen laten vallen. North Storm en de Wilde Ganzen zouden 2 van de 3 slachtoffers zijn, NilsHolgersson pikte dit niet en ging met de ganzen eens flink met hun snavels te keer tegen Sans Scrupules. North Storm, je raad het al stuurde er nog eens een grote storm achteraan, hoe het met de leden gaat is onbekend. Ik ben meteen naar de compound gegaan en dit moet de schade zijn:

ingestort_gebouw_helden1.jpg

- Deze week waren er tientallen lampenzaken over geheel Nederland en Beglië overvallen door rare snuiters, wie deze waren. Mensen zeggen dat het leden van een of andere lampen gang te zijn. Sans Scrupules lijkt hier verdacht veel op, maar Pwned. zweert alle betrokkenheid af.

- 3L1077 liet vandaag dit bericht van zich horen '200 flying rats = echt teveel :(' de Wilde Ganzen stak hier meteen een stokje voor deze crimineel zoals zij hem noemden. De Wilde Ganzen zei na de tijd dat ze niets anders konden dan hun gevogelde vrienden te beschermen.

Tot volgende uitgave!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...