Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 320 - Uitgelicht


OWN

379 bezichtigingen

gallery_108553_47_29983.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Welkom bij Uitgelicht, het was deze week chaos...

2rmp4cn.jpg

Gangs en lantaarnpalen

Er was eens een forum, waar mensen lantaarnpalen als profielfoto hadden... nee zo moet ik niet beginnen. Pwned. begon met het dragen met een profiel foto, van jawel een lantaarnpaal, hier kunt u de foto zien:

photo-118946.jpg?_r=1361635552

Een lantaarnpaal

Na een dag of twee begonnen andere mensen ook deze profielfoto te dragen, het liep zelfs uit tot een rage en veel mensen gingen ook andere varianten van deze lantaarnpalen maken, zoals de onderstaande foto, om eventuele koppijn te voorkomen, heb ik hem even in een spoiler gezet:

photo-104296.gif?_r=1361703783

Dus nadat veel mensen deze profielfoto ontstond er zelfs een topic, wat inmiddels op slot zit, het ging over de zogeheten Lantaarnpalenclub, het topic werd zelfs op de zelfde dag gesloten. Voor de lantaarnpalen was dat geen probleem, er ontstond weer een nieuwe gang de zogeheten Sans Scrupules gang. Deze gang is bedoeld om weer wat leven in de gang scène te krijgen zeggen zelf. Ook viel te zien na een tijdje rond te neuzen dat ze voorkwamen uit vier leden: Kloep, Spacycolours, thebig en Pwned.. De naam staat voor gewetenloos, want zonder geweten kom je niet ver. Ze hebben inmiddels 7 leden en wie weet binnenkort meer. Het bleef echter niet bij deze gang, ze kwamen ook met een voorstel om de gang regels aan te scherpen, je kan het topic hier lezen, het topic kende veel voor- en tegenstanders, er is op het moment van schrijven nog geen conclusie getrokken. Geruchten gingen dat het hier ging om het doen verdwijnen van bepaalde gangs, met de nadruk op North Storm, Hustlers United en de Wilde Ganzen aangezien deze gangs niet aan de regels zouden voldoen, volgens Sans Scrupules was dit totaal niet waar. We zullen gaan zien wat hieruit komt en het in de toekomst met Sans Scurpules zal gaan, veel succes bij deze!

Heb jij nog leuke ideën voor uitgelicht, stuur dan een berichtje naar @Bassieboy35

Tot de volgende uitgelicht!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...