Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 320 - De Tien


OWN

408 bezichtigingen

gallery_108553_47_17499.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

We zitten op een GTAForum en dus zal vast iedereen wel GTA spelen, maar wat waren nu eigenlijk de tien beste GTA missies, gameinformer heeft hun favorieten op een rijtje gezet:

10. I'll take her - GTA IV

Een man die geïnteresseerd is in een roze Feltzer, helaas voor Gracie Ancelotti trapte ze in je val en zal je haar van het leven moeten beroven.

Video link

9. Saint Mark’s Bistro – San Andreas

In opdracht om Marco Forelli te vermoorden, ga je onverwachts terug naar een plek in GTA 3 in de missie Saint Mark's Bistro.

Video link

8. Publicity Tour – Vice City

Een leuk ritje in de limo van Love Fist, er zit een bom in de auto en die moet ontmanteld worden, laat je het gas los dan zal die ontploffen, het enigste wat je moet doen is blijven rijden in de missie Publicity Tour

Video link

7. The Holland Play – Grand Theft Auto IV

Je staat voor een keuze in GTA IV, kies je om Dwayne als vriend te houden en Playboy X te killen en zijn huis te krijgen of Playboy X in leven te laten voor een paar duizend euro en een vriend te verliezen? De keuze is aan jouw in the Holland Play.

Video link

6. Get Lost – The Lost & Damned

Nadat Billy Grey gaat praten met de politie, is het aan jouw de taak om de gang leader te vermoorden door eerst in de gevangenis in te breken met wat wapens in de missie Get Lost.

Video link

5. Copland – Vice City

Na een mislukte poging moeten Tommy en Lance een bom zien te plaatsen in het winkelcentrum, na eerst aan politie uniformen te komen, is het aan jouw de taak om een bom te plaatsen.

Video link

4. Dropping In – The Ballad of Gay Tony

Liberty City Rampage maakt een grote fout door het hockey team niet aan Ray Bulgarin te verkopen, er is maar een uitweg door Luiz op de baas af te sturen.

Video link

3. Keep Your Friends Close – Vice City

De laatste missie van GTA Vice City , je wordt verraden door je vrienden en er zit maar een ding op om je vijanden te vermoorden.

Video link

2. End of the Line – San Andreas

Alweer verraden door een vriend, is het aan jouw de taak om Big Smoke om te leggen en de corrupte politieagent Tenpenny in de laatste missie van GTA San Andreas.

Video link

1. Three Leaf Clover – Grand Theft Auto IV

Het is tijd voor een bank overval in de missie Three Leaf Clover, hij loopt echt niet zo als geplant, een van de broers McReary gaat dood, en dan nog de politie die je omsingelt, maar je komt wel weg met een grote smak geld.

Video link


Zo zou mijn tien leukste GTA missies er ongeveer ook uit zien, hoe zit die van jouw eruit, vertel het hier!

9 reacties


Recommended Comments

5 missies uit IV of bijbehorende uitbreidingen? Daarmee een niet serieus te nemen lijst voor mij. De echte GTA-missies zaten veel meer in de games daarvóór.

Link to comment

Klopt, dat is mijn mening. Ik heb wel gelezen dat het van gameinformer kwam hoor. Je hoeft niet in de verdediging te schieten, ik reageer gewoon op een rubriek. Daar lijkt me niets mis mee.

Link to comment

Dat doe ik niet, maar ik dacht dat je daar misschien overheen had gelezen. Mijn fout, uiteraard vind ik het altijd leuk als mensen hun mening laten horen. ;)

Link to comment

"Een man die geïnteresseerd is in een roze Feltzer, helaas voor Gracie Ancelotti trapte ze in je val en zal je haar van het leven moeten beroven."

Van haar leven beroven is niet de bedoeling ook al doet haast iedereen dat wel. Ik niet - Gracie Ancelotti is het coolste personage uit heel GTA en derhalve vind ik I'll Take Her mijn minst favoriete missie van allemaal.

Link to comment

Van haar leven beroven is niet de bedoeling ook al doet haast iedereen dat wel. Ik niet

Ik ook niet. Ik vind het wel grappig hoe ze compleet uit haar stekker gaat wanneer je haar als random character tegenkomt.

Ik ben het ook wel met ND eens. Hoewel IV zeker een van mijn favo GTA's is, zijn de missies over het algemeen niet erg uitdagend. Sommigen waren wel leuk omdat ze lang en spectaculair zijn, maar echt lastig zijn ze niet. San Andreas heeft diverse missies die voor mij echt synoniem staan voor GTA. De overval op Caligula's Palace heeft het voor mij allemaal; Ten eerste de uitgebreide voorbereiding, explosies in een dam kilometers verderop, heel veel schieten en uiteindelijk een ontsnapping per parachute, briljant gewoon.

Link to comment

Ik moet zelf ook eerlijk bekennen dat ik die serie van missies van die overval ook nog miste, voor mij had die wel in de plaats gemogen voor de Publicity Tour, want ik zelf vond dat een saaie missie. Voor de rest kan ik eigenlijk niet echt missies bedenken, waar ik nog zoeits heb van die erin moeten.

Link to comment

Publicitiy Tour hoort mijns inziens juist absoluut wel in dit lijstje. Dat is echt een GTA-missie voor mij, omdat in Grand Theft Auto ook veel werd gewerkt met timers en bommen en de combinatie daarvan. Dat geeft mij juist het échte GTA-gevoel :)

Link to comment

Daar heb je ene kant gelijk inderdaad, maar ik had niet het gevoel dat het echt een hele bijzondere missie was, omdat je alleen maar je rij-kunsten moest gebruiken.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...