Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581974

Editie 31 - Forum


Dutchy3010

631 bezichtigingen

blogentry-5021-1173558730.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo dames en heren, het is weer tijd voor een nieuwe forum. Het is deze week eigenlijk een week zoals wij die willen hebben. GTA VCS is uitgebracht op de PS2, er is weer een promotie en eigenlijk is er niet veel fout gegaan deze week. Natuurlijk zijn er altijd wel wat kleine dingen en ons eigen thuis honk ''The Oceans'' is terug gekomen van een diepe dip dus laten we maar snel beginnen! En vergeet niet een eigen kussen mee te nemen, want het is nogal druk de laatste dagen hier. Dus zorg voor uw zitvlees!

Promoties!

Argon Megalid!

Het is al weer een tijdje geleden dat Argon promoveerde tot Superlid, toen nog bekend als juuldr en nu gaat hij door het leven als Argon, Megalid en gerespecteerd scripter. Hij ontwierp in het afgelopen jaar al diverse script applicaties en is er eigenlijk altijd geweest voor mensen met hen problemen. Kortom Argon heeft het zo danig goed gedaan dat we hem nu toch wel eens eindelijk als Megalid mogen bekronen. Kortom Argon's reactie: 'Toen ik eerst op het forum kwam zag ik nog niet dat ik megalid geworden was, het duurde namelijk een aantal minuten eer ik het zag. En dat was toen ik mijn e-mails las en zag dat ik een aantal PM's gekregen had. Toen ik ze las zag ik dat ik Megalid geworden was. En natuurlijk wist ik eerst niet wat ik zag, die groene kleur, die eer, ... Hoe was je zelf of hoe zou je zelf zijn? Natuurlijk SUPERMEGA BLIJ!!!!. Wij wensen Argon heel veel succes en plezier bij deze rang.

Projecten!

Helaas heb ik deze weken geen leuke nieuwe projecten gevonden, jij wel? Zet het in een reactie dan kan ik hem beschrijven, al goed- hiervoor mijn excuses.

Forum Nieuws!

In/uit- loggen bug!

Het schijnt dat sommige leden (en ik ook) last hebben van een bug. Deze bug zorgt er voor dat de sessies van je browser geleegd worden nadat je een paar minuten niks doet. Soms is het zelfs zo erg dat je om de minuut opnieuw in moet loggen en dan is het eigenlijk niet meer leuk. Kortom wat hier tegen gedaan wordt is nog niet duidelijk, meer hierover hoor je nog wel.

The Oceans keren terug

Wie had dat gedacht? De konijnen gaan weer terug naar hun herbergen en Pietje II komt weer uit zijn verroeste kantoortje en de rust is weer terug gekeerd. Na een week in rep in roer te hebben geleefd is The Oceans terug en nog beter dan ooit te voren! Veel leden schrokken zich +/- 2 weken terug helemaal kapot toen Jowx ons opper konijn de volgende zin waar maakte "De konijnen hebben de Crib over genomen". Veel kwamen in protest en we hebben zelfs iemand zien vertrekken. Sommige wouden de koffers pakten en iedereen was helemaal in de war. En achter de schermen zat Jowx met Dutchy3010 zich helemaal kapot te werken aan het werk dat Jowx en Pietje II al hadden verzet. Kortom... De konijnen zijn de deur uit gezet en alle Oceans zijn weer welkom!

Dat is niet het enige, ook hebben ze een heel nieuwe concept in leven geblazen. Wil je weten wat dat is? Solliciteer voor een baan in The Oceans en ik verzeker je, het is echt veel leuker dan eerst. Ik wil namens alle leden Jowx, Dutchy3010 en Pietje II bedanken voor deze renovatie. Top werk heren en dame! :klap:

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

4 reacties


Recommended Comments

Vreemd, al laat ik een uur lang de pagina zo aanstaan dan blijf ik nog altijd ingelogd zoals normaal. Misschien ligt het aan de browser? Of aan de versie van je browser? Vandaag heb ik achter een computer gezeten dat Internet Explorer 6 gebruikt, en daar heb ik dus geen last mee gehad. Wie weet ligt het daar wel allemaal aan...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...