Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,828

MAF 006 - De Vijf


NandroDavids

388 views

gallery_7284_229_41839.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij De Vijf! Uiteraard is de bekende uitdrukking "Geef me de vijf!" afgeleid van deze immens populaire rubriek. In deze editie lees je de vijf...meest legendarische MAF-items aller tijden!

5. Vraaggesprek met NilsHolgersson - Inmiddels is NilsHolgersson één van de bekendste forumleden. Door velen gehaat, door weinigen geliefd, ondanks een fantastisch interview in de allereerste MAF-editie. Lees, geniet van de antwoorden van de toen al onbedoeld hilarische NilsHolgersson en bewonder de bedoeld scherpe en goede vragen van de toen al geweldige NandroDavids.

4. Concurrecensie over OWN - MAF heet niet voor niets Maatschappijkritisch en schuwt harde woorden en terechte (soms opbouwende) kritiek dan ook niet. In de begindagen nam de redacteur met de ongekend scherpe pen, NandroDavids, andere blogs al onder de loep. Bij gebrek aan een OWN dit weekend dus maar een oude recensie van de OWN. Hoeveel opmerkingen daarin zijn nu nóg actueel?

3. Froops Fisie - Ver weggestopt in de schaduw van de enige echte NandroDavids stond in de begintijd van MAF het zeergewaardeerde redactielid Froop. De fantastische banners die u hier nog steeds ziet zijn van zijn hand, maar hij leverde ook wekelijks een rubriek. Waarvan dit misschien wel de beste was. Eentje die in dit rijtje met rubrieken van de hand van NandroDavids helemaal niet zo heel erg misstaat. Verplicht leesvoer dus!

2. Stemadvies - Helaas op onzichtbaar gezet door hogerhand, maar daarom niet minder legendarisch. Bij de Forum Awards van 2008 leek het NandroDavids een goed idee om de leden die er wat minder verstand van hadden te voorzien van een stemadvies. Dat was ook een goed idee, maar om onverklaarbare redenen werd de rubriek op zwart gezet. Mediavrijheid kennen we hier niet...

1. De Knutselaar - Dit zullen enkel de oudere leden begrijpen, de leden die OWN in haar hoogtijdagen nog hebben kunnen lezen. Uitleg is overbodig: je snapt het of je snapt het niet. En als je het snapt, dan is het grappig. Snap je het niet, dan vind je het niet grappig. Vind je het niet grappig, dan snap je het niet.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...