Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,269

MAF 006 - Welkom!


NandroDavids

864 views

 Share

gallery_7284_229_3997.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Dames en heren, welkom! Van harte welkom zelfs, bij deze onverwachte terugkeer van MAF!

Onverwacht voor u, maar misschien nog wel onverwachter voor onszelf. Op de redactie zaten we elkaar al maanden, bijna jaren, aan te staren met in ons hoofd de vraag of we ooit nog wat zouden produceren. Want wat wilden we nog produceren? En wat was daar het meest geschikte moment voor?

Het moge duidelijk zijn: dit is volgens ons het juiste moment. OWN laat het afweten dit weekend, zonder dat voor de lezers duidelijk is waarom. Met zo'n grote redactie moet het toch wel lukken om gewoon een krantje te vullen, dachten wij.

En met die gedachte gingen we iets meer dan een uur geleden aan de slag. Om al die teleurgestelde lezers toch wat te kunnen bieden. Hopelijk geniet u als lezer van deze MAF net zoals wij als makers ervan genoten hebben om het in elkaar te zetten.

Veel leesplezier!

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Mooie parodie. Staat lekker veel in, paar uur aan nuttig leesplezier. En vooral die rubrieken met het biertje waren top, nuttig, actueel en smakelijk (*hips*). Meteen een gtaforum award geven deze editie. ;)

Link to comment

Leuk, in sommige onderwerpen stonden dingen zoals 'Zoals altijd' of 'Zoals u van ons gewent bent'. Maar het zegt mij niks want dit is de eerste keer dat ik MAF lees. :puh: Waar staat MAF eigenlijk voor?

Link to comment

Leuk dat MAF terug is, maar kan je niet instellen dat de items volledig zichtbaar zijn zoals bij OWN? Het is best irritant om elk item apart te moeten openen.

Link to comment

Leuk dat MAF terug is, maar kan je niet instellen dat de items volledig zichtbaar zijn zoals bij OWN? Het is best irritant om elk item apart te moeten openen.

De MAF-lezersservice is hier uiteraard meteen mee aan de slag gegaan, en als het goed is is het opgelost. Kunt u dat bevestigen? :)

Link to comment

Nyltje, ik neem aan dat je een grapje maakt? De afkorting van MAF staat recht onder de titel...

Srry zag de kleine lettertjes niet. :7
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...