Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581990

Editie 321 - Het Krantje


OWN

364 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Vers from tha mothafockin’ press, heet van de reet – O nee wacht, laat maar zitten. In ieder geval, ik ben terug! Wegens het gebrak aan swag, yolo en loesoe bij de vorige editie ging het niet door maar dat laten we toch gewoon lekker achter ons? In ieder geval, het was me het weekje toch weer wel..

- Conspiracy, CONSPIRACY! SpacyColours beklaagde zich deze week dat als-ie een geniale opmerking in een topic maakte, hij dan dichtgesmeten werd. Een bron vertelt ons dat SpacyColours – die nu op de 999 posts zit – wel een grandioze post moet maken voor z’n duizendste. Die crew zal d’r altijd wel weer achter zitten, maar dat laten we hier even buiten (anders krijg ik geen loon meer, ja ik heb struggles)

- .Whoopidoo. vertelde in de statusupdates dat hij z’n oude postcount terug wou. Hij kreeg al snel bijval van FireFighter en Phoenyxar (vooral die laatste had als Hearv94 een e-penis van hier naar Appingendam bij de Lek vergaard). Nouja, wij willen blauwe magnetrons met vliegende metaaldetectoren. In andere woorden: boei-end!

- Er komt geen einde aan deze lijdensweg. Phoenyxar is al begonnen met zijn twaalfde deel op PPPP (niemand weet wat het betekent). In deeltje 12 schrijft hij over Italie. Ik citeer: ‘’Hééééééééél toeristisch, maar gewoonweg prachtig.’’ Of hij het nou over vrouwen in een lichtkooi heeft of over een oude stad moet je zelf maar gaan lezen.

- Hoeren? Die vraag stelde PatricknL in het GTA V: General subforum. De topictitel spreekt tot ieders verbeelding – iedereen interpreteert ‘m op z’n eigen manier, hoop ik – en voor de gezelligheid had de beste man ook nog eens een poll toegevoegd. Jullie kunnen allemaal hier stemmen of je nou in GTA V met je vriendin of een andere schoonheid wil seksen of niet.

Tot volgende week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...