Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582100

Editie 321 - Game On


OWN

270 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door @Davedavy!

Welkom bij de nieuwe Game On!

Deze week ben ik weer eens terug, en waar gaan we het over hebben? Over SimCity 2013 natuurlijk! Maar voor we het gaan hebben over SimCity hebben we eerst wat sappige nieuwtjes :*D

gnews.png

Battlefield 4 onthulling op 26 Maart?

Voor vele klinkt dit als muziek in de oren, op 26 Maart zal EA een Presentatie geven in een Filmtheater, op de uitnodiging was echter een jet te zien die valt te vergelijken met die van Battlefield 3, dit duid erop dat er een onthulling van Battlefield 4 kan plaats vinden. Wat vinden jullie hiervan? Te vroeg of juist geweldig? U kunt

hier het Battlefield 4 topic vinden.

Company of Heroes 2 komt op 25 Juni

Dat die eraan zat te komen wisten we al langer, maar er is nu een definitieve releasedatum, namelijk 25 Juni 2013. Het spel is dus 3 maanden later gepland dan eerder werd verteld, dit had te maken met het faillissement van THQ, Sega zal deze taak overnemen. Onder andere Ubisoft nam andere titels over.

gtafregio.png

Wie er nog niet van heeft gehoord, heeft onder een steen gelegen de laatste tijd, want SimCity is uit! Dat ging allemaal niet zoals verwacht. Er waren enorm veel problemen met de servers van SimCity, doordat er teveel bezoekers op hetzelfde moment waren, kampte de servers met ernstige problemen, de eerste dagen was spelen bijna onmogelijk. EA heeft hierop besloten sommige dingen uit te schakelen zoals Leaderbords en marketing. De serverproblemen zijn inmiddels op moment van schrijven voor 95% opgelost en kun je het spel spelen zonder problemen. Echter zijn de aspecten die uit zijn gezet nog niet online. Je verwacht nu vast een uitgebreide review over het spel, waarbij ik ga klagen over de kleine maps, de waardeloze release of de vele bugs, maar nee, die reviews zijn er inmiddels genoeg over het hele internet, maar wat je niet overal hebt, zijn de GTA Forum regio's! Er zijn op dit moment 2 GTA Forum regio's, een kleine met 5 steden en een grote met 16 steden.

24b3qsy.jpg

~ GTA Forum Regio 1 , DaveDavy, Joriz, FireFighter, Crypteq en -Matthijs- ~

pw184.png

~ GTA Forum Regio 2, DaveDavy, -Mathijs-, Crypteq,FireFighter, en misschien wellicht jij? Er zijn nog 8 plekjes vrij! ~

Misschien denk je nu, dat is leuk en aardig, maar hoe werkt dat spel nu precies? Ik ga het een beetje duidelijk maken. De voorste 2 steden, zijn van mij, in het midden zie je een Great Work, dit is een project waar alle steden in een cluster aan werken. Een cluster is een snelweg-verbinding tussen de steden. Deze steden kunnen dan grondstoffen met elkaar uitdelen en middelen als brandweer,politie en ambulance naar elkaar sturen om elkaar te helpen. Bij ons op de foto zie je een vliegveld in opbouw, zodra ik alle grondstoffen heb verzonden met vrachtwagens naar het vliegveld, zal het vliegveld open gaan. Dit kost echter de 4 steden in een cluster wel stroom en geld, anders gaat het dicht.

efqi45.png

Je kunt ook stroom en water met elkaar in een cluster delen!

inesyv.png

Ook de rampen zijn terug!

332nkvn.png

Door mijnen te plaatsen (Olie, Erts en Kool), die te verhandelen en een Metaal INC of Handel INC te plaatsen, krijg je de mogelijkheid een smelterij te plaatsen, hiermee kun je benodigde spullen voor Great works maken zoals Metaal en Legeringen.

1oxhlf.png

Door $ en $$ parken te plaatsen, alles in orde te hebben en de wegen te upgraden krijg je hoogbouw, als je $$$ parken plaatst, heb je juist weer veel kans op villa's in die wijk. Sims worden ook blij van Winkels.

releases.png

1r.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...