Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582035

Editie 321 - Up to Date


OWN

312 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Guardian1980 wint Pixlr

Na drie ronden is Guardian1980 als winnaar uit de bus gekomen bij de Pixlr Poster Contest, georganiseerd door Jacky-2007. Hoewel Guardian in de laatste ronde geen enkele stem binnenhaalde met z'n kunstwerk had hij aan twee ronde-overwinningen toch ruim voldoende om voor nyltje de overwinning binnen te slepen. Beide deelnemers waren de enigen die alle rondes iets inzonden. Guardian, van harte gefeliciteerd!

26352_s.png

De constant wisselende signature van Davedavy.

Sans Scrupules lanceert missiesysteem

De jongste telg in de gangscene heeft een missiesysteem gelanceerd. Het missiesysteem van Sans Scrupules bestaat uit minigames en contests waarbij Singles (inwisselbaar geld voor nog nader te bepalen extra'tjes) en achievements te winnen zijn. Het project belooft heel wat en heeft als pluspunt dat zowel leden van Sans Scrupules als niet-leden mee mogen doen aan de missies. Bij het bekend maken van het project is meteen de eerste missie gelanceerd, genaamd Bump Off the Fly Boys!, welke gewonnen is door nyltje, die bij de missie de volle 100% wist te halen.

Massale verhuizing forumleden

De leden van GTAForum verhuizen massaal naar exotische oorden. Op 7 maart werden de wegen naar SimCity vrijgegeven door de lokale autoriteiten, waarna er vooral veel files gemeld worden. Naar verluid hebben een aantal forumleden onder leiding van Davedavy inmiddels een regio weten te bezetten en al helemaal volgebouwd. Er is daarom snel op zoek gegaan naar een tweede regio. Vooralsnog lijkt SimCity een prima game om samen de komende maanden mee door te komen, totdat GTA V uitkomt.

En verder...
  • Sportkenners - Inzenden voorspelling F1: Australië kon tot vanochtend. Vergeten een voorspelling in te zenden? Stuur een excuusbrief naar MAF en win een plekje in de editie van zondag!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...