Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 322 - Het Krantje


OWN

352 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Leuk dat je weer leest naar de rubriek met de het laagste geloofwaardigheidpercentage van heel OWN. Deze week moesten we wel weer gaan schrijven over het wel en wee op dit forum, want het was me het weekje weer wel..

- PatrickW kondigde aan dat de statusupdates aan de banden gaat. Volgens bronnen is hier binnen de crew veel over gediscussieerd, en dat is maar goed ook. Helaas weten ze niet welke banden ze hebben gekozen. Michelin? Continental? Wie zal het zeggen.

- Helemaal nieuw in de Stamkroeg: het grote Ban-spel. Je moet hier een zo zwak mogelijke reden, euh leuk mogelijke reden iemand bannen. Volgens ingewijden gaat het er helaas niet zo toe bij de crew. Dat is jammer.

- Kloep gaat weg bij Sans Scrupules. Hij kondigde zijn vertrek aan, ‘’want hij was niet meer actief’’. Volgens bronnen gaat hij óf verder met zijn Skyrim-website, of hij wordt professionele koekjesbakker bij de plaatselijke braderie. Allebei de keuze lijken mij eerlijk gezegd wel interessant.

- Wijze woorden, van een dwaze man. Zo typeren insiders de spreuken van Tommy-Vercetti. Ik citeer: ‘’Maak van jou scheet, een donderslag…’’ Dit is slechts een voorproefje, want bronnen spreken ervan dat hij een boekje wil uitbrengen met z’n meest typerende uitspraken, zo’n beetje à la Johan Cruijff. Want niet geschoten is altijd mis. O nee, dat is geen uitspraak van Johan. Whatever..

Goed. Bedankt voor het lezen van deze waarheden en ik spreek je volgende week wel weer. Tschüs!

1 reactie


Recommended Comments

Ik vind dit altijd zo geniaal om te lezen! xD

Zie dit dan:

Volgens bronnen gaat hij óf verder met zijn Skyrim-website, of hij wordt professionele koekjesbakker bij de plaatselijke braderie.
Geweldig gwn! xD
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...