Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 322 - De Tien


OWN

354 bezichtigingen

gallery_108553_47_17499.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

School, de meeste van dit forum zullen er nog wel op zitten. Heb je wel eens een dag om echt niet naar school te gaan, denk dan toch even aan deze tien redenen om wel te gaan!

schoolisleuk.jpg

Inhalen

Als je niet naar school gaat ga je uiteindelijk allemaal huiswerk en toetsen missen, dit moet je na dat je niet naar school bent gegaan natuurlijk allemaal inhalen. Dit kan er ook nog eens voor zorgen dat je ook nog eens dingen af moet gaan zeggen.

Goede indruk

Een leerling die er (bijna) altijd is laat een goede indruk achter op de leraren, hierdoor zou de leraar/lerares je ook eerder helpen.

Leerzaam

Niet iedereen heeft natuurlijk zin in school, begrijpelijk, maar school blijft dan nog altijd leerzaam, waardoor je je kennis vergroot. ^_^

Leuke dingen

School is natuurlijk volgens de meeste mensen saai, maar er bestaan natuurlijk ook wel leuke dingen aan school, zoals je favoriete vak of leraar. Als je er niet was zou je die missen.

Boze leraren, ouders, schoolleiding

Leraren hebben geen zin om politieagentje te gaan spelen, die hebben wel wat beters te doen. Het kan voorkomen dat je ouders worden gebeld en dat ze uiteindelijk boos op je worden, dit soort dingen kan je maar beter voorkomen.

Slechte gewoonte

Het kan uitlopen tot een slechte gewoonte, als je vaak spijbelgedrag of iets dergelijks vertoont en dit ook door zou voeren op je werk ben je binnen de kortste keren werkloos.

Achterlopen

Je loopt achter op de stof als je er vaak niet bent, hierdoor word het alleen maar moeilijker om die stof te begrijpen, wat betekent dat je alleen maar harder aan de bak moet!

Kans op overgaan minder groot?

Bij vaak niet naar school gaan kan zoals al gezegd achterlopen veroorzaken, hierdoor is het moeilijker bij benen en kan het er misschien zelf voor zorgen dat je niet meer overgaat door slechtere cijfers.

Sociale contacten

Als je naar school gaat houd je natuurlijk sociale contacten, wat erg belangrijk is in het leven. Zonder sociale contacten is het moeilijk om ver te schoppen.

Gekozen worden zonder inspraak

Als je er nou net die ene les niet bent waar groepjes worden gemaakt, is het toch wel vervelend als je niet bij je vrienden kan. Waardoor je misschien wel met een persoon die moet je totaal niet mag, of met mensen die geen zin hebben om iets uit te voeren.


Heb jij nog meer redenen? Vertel ze hier!

1 reactie


Recommended Comments

Leraren hebben geen zin om politieagentje te gaan spelen, die hebben wel wat beters te doen.
Doet me denken aan alle leraren die altijd zeggen: "Ja ik ga geen politieagentje spelen hoor, ik heb wel wat beters te doen dat dat!". xD
Heb jij nog meer redenen? Vertel ze hier!
Euhhh, nog een reden..? Dit heb ik dus altijd: Als ik er niet ben gebeurt er altijd wat op school! Iemand wordt bekogelt met waterbalonnen, er is gevochten, iemand is keihard getrollt... En dan ben ik er weer net niet bij... :(
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...