Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 322 - Interviews


OWN

369 bezichtigingen

gallery_108553_47_6556.png

Welkom terug bij Interviews iedereen! Deze week behandelen we subject #2: .Whoopdidoo.

Maar aangezien onze beste Whoop een wat druk leven heeft was een gewoon interview niet mogelijk en mochten we een alternatief verzinnen. Haruhi stelde dan maar voor om het interview via PB's te laten verlopen, wat dan ook zijn enigste bijdrage was aan het interview. Hierdoor zijn de vragen en antwoorden vrij direct en afzonderlijk en lijkt het gesprek nagenoeg onbestaande. Het lijkt zowaar aangstaanjagend hard op de MAF-interviews, waarvoor al onze excuses aan de heer NandroDavids. Zonder enige twijfel het slechtste interviewconcept evah!

-Phoenyxar

-.Whoopdidoo.

Hallo whoop!

We vallen direct met de deur in huis. Wanneer ben je geregistreerd en waarom? :P

Waarom ik geregistreerd ben. Ummmm.. Even denken hoor. Het is toch alweer bijna 8 jaar geleden. 16 April 2005. Destijds speelde ik fanatiek MTA VC. Volgens mij heb ik gewoon gegoogled op GTA en kwam ik op GTAForum uit. Dus meteen geregistreerd voor een MTA vraag denk ik.

Vaag genoeg om een volgende vraag op te kunnen bedenken.

MTA Vice City, geen echte San Andreas fan toen of puur voor het MTA-gevoel VC? :P

Nou, destijds was er nog geen SA. Ik speelde MTA VC vanaf ongeveer 2003.

Maar het was voor mij de eerste GTA multiplayer, en vond het helemaal geweldig. Ook al was het erg (lees FUCKING :7 ) buggy en laggy, maar toen als 10 jarige boeide me dat niet zoveel, want ik kon gewoon mensen neermaaien. Ook speelde ik toen regelmatig GTA 3 online. (Met MTA 0.5 kon je 3 en VC online spelen.)

En toen, uit het niets kwam de trailer van MTASA:Race en ik ging helemaal uit mijn dak. (kan hem niet meer vinden.. Misschien heeft Joriz hem nog ergens op zijn HDD staan) en ben ik dat fanatiek gaan spelen. Dit heb ik tot ongeveer 2007-8 gespeeld, erna kreeg ik een vriendin en had ik er er geen tijd en zin meer voor..

Heb toen in enkele clans gezeten, +ME+ (Mobiele Eenheid) een nederlandse CW clan voor MTA 3 en MTA VC. En op Mr-Green heb ik in de beruchte [uG] Clan (Ultimate Gamers) gezeten, met onder andere Kraay en Argon. UG was ook een Nederlandse clan die vooral DD's speelden.

Oh wat is het heerlijk terug te denken aan deze tijden. Was gewoon fucking ossum!

Tja, je was vooral actief te vinden in de periode voor mij dus ik ken de namen wel, maar heb de legendes nooit kunnen meemaken.

*Laten we Haruhi ook eens een vraag verzinnen*

gimme new questions :3 HARUHI, hurry

Naja, die gozer vergeet weer eens zijn PB's na te kijken. Dan ga ik verder:

Nog altijd actief binnen het MTA-wereldje? *trollface*

Ik ben sinds een anderhalf jaar weer heel actief in de MTA scene te vinden. Ik was met mijn pc uit jaren toebak begonnen op een poolse server, waar ik om de zoveel tijd gekicked werd voor te lage FPS . Toen sprak ik Puma via via en hij zei dat hij ook een MTA community had opgezet en of ik daar misschien eens een kijkje wilde nemen.

Ik joinde, en ik zag meteen allemaal oude bekende en ben dus lekker blijven plakken. Daar deden ze gelukkig niet moeilijk over mijn lage FPS, en met diezelfde bagger pc ben ik toch in een vrij grote clan, The ChosenChee$eCrew terecht gekomen. In de clan heb ik mezelf ook opgewerkt tot Co-leader, en we zijn op het moment de grootste clan op PaC, met 20 leden.

Na ongeveer een half jaartje spelen had ik volgens de Admin+ van PaC de helper status verdient. Helper is een stapje onder admin. Met deze rechten heb ik ongeveer een maandje rondgehobbeld tot mijn promotie tot admin, wat ik tot heden nog ben. Ik speel nog elke dag met plezier. De laatste tijd komen er ook meer GTAForummers op de server, en dat is reuze gezellig!

Je bent een vrij lange tijd geband, maar teruggekomen met het Generaal Pardon. Was de lokroep van het GTAF zo onweerstaanbaar dan?

Ik ben inderdaad een lange tijd gebanned, 3 jaar zelfs. Nou ik zal je het zeggen, ik ben altijd wel een beetje 'verslaafd' geweest aan het forum. De ban had ik helemaal aan mezelf te danken (ofc ) maar ik keek vrijwel om de week op de nieuwspagina, want die kon ik wel nog zien :v, of er al nieuws was van GTAV, want zeg nou zelf, ik lees het liever hier, dan op bijv PU.nl.

Om de zoveel tijd keek ik ook wel eens op het forum via een proxy, en vaak genoeg ook dubbel accounts aangemaakt, Sharingan, Menato, iPwn om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar na een tijdje was ik het wel zat, en had ik PatrickW aangesproken voor een unban, dit had ik al eerder geprobeerd maar zonder succes, en hij vertelde mij minimaal over het Generaal Pardon, waar ik dus vrij enthousiast over was.

Ik was meen ik één van de eerste die me voor GP had aangemeldt, vooral omdat ik elke dag aan het kijken was of er al een topic van was.

Maar de grootste reden waarom ik terug wilde is de gezelligheid, wat imho toch op een lager pitje staat ter vergelijking met 2005-08. Maar ik heb het hier heel erg naar mn zin. Ik ben nu een stuk ouder, en weet me dus ook te gedragen. En ik zal blij zijn als mn warn level weer op 0 staat. en ik zonder enige zorgen over dit forum kan browsen.

i-dont-normally-surf-the-internet-but-when-i-do-i-just-brows.jpg

En daardoor zit je ook (weer) in The Underground. Goede keuze, al zeg ik het zelf, maar ik ben zeker dat Haruhi zichzelf daar ook wel in kan vinden. Waarom nu net TU eigelijk?

Kort maar krachtig, omdat de rest van de gangs mij gewoon pure bagger lijkt :7

Dat horen wij graag. Maar aangezien ik toch de schijn moet houden objectief te zijn zeg ik maar: "Nou ja?"

Haruhi, ik beveel je om op te staan en ook eens wat te doen!

"..."

Uiteraard.

Zoals de meesten hier kijk je dus ook wel uit naar GTA V, wat spreekt je zoal aan in de game?

Wat spreekt me aan aan GTA V, goede vraag. Vrijwel alles. De ernorme map. De levendige stad, hoeveel je kan doen. Want naast missie's zal er heel veel te doen zijn, wat me echt bevalt. Want ik heb vaak gehad in GTA IV dat ik buiten missie's niks te doen had. Vigilante missie's enzo vind ik niet echt leuk, heb ik ook nooit gedaan. De 3 protagonisten lijken me echt awesome. Ben benieuwd how they are going to pull that off.

Ja, het is zeker wel fascinerend en ik vraag me ook wel af hoe het uiteindelijk allemaal in zijn werk zal gaan

Verder nog noteerbare hobby's? Buiten pimp spelen?

Pimp spelen :7

Mijn hobbies staan de laatste tijd eigenlijk op een laag pitje, want ik ben druk bezig met stage, loop zon 40 a 50 uur stage per week. Maar ik ben graag buiten, met het hondje wandelen. Ik kut ook graag aan PC's ook al heb ik er niet zo heeeeeeel veel verstand van.

Binnenkort als stage voor bij is, ga ik de MMA sport beoefenen, ben niet van plan om echt in de ring te stappen. Maar ik wil gewoon conditie en techniek opbouwen. Verder ben ik beetje een luie gast :v

Aah, join the Club van Luie mensen! :D

Je loopt dus stage, waar en wat dan? :3

Ik loop stage bij Auberge De Roush, is een restaurant met een aantal zalen die ook verhuurd worden voor vergaderingen, partijen en dergelijke. Sta vooral in het restaurant, wat opzich niet zo heel veel werk is. Maar de gerechten uit je hoofd kennen is echt fucked up. Het is geen sterren restaurant maar het is wel allemaal cullinaire troep.

Als je een 5 gangen diner hebt, heb je nog honger als je de deur uitgaat zoals mn broer zou zeggen. Kleine porties en whatnot. Maar ik voel me er eigenlijk niet echt op mijn plaats omdat er erg veel kak volk komt, en als er iets is wat ik niet kan uitstaan zijn het kakkers. Weet je wel, Gertjan met Marianne in mooie kostuums en mantelpakjes..

En die dan ook nog echt van die kaktaal hebben, die alles willen weten over de wijn, welke druif erin zit en waar de wijnstokken vandaan komen, en wat voor klimaat. Flikker toch op man, wil toch niemand weten, en ik ga het ze ook niet vertellen. Ik roep mijn collega wel even.

Vanavond bijvoorbeeld, een buffet van 130 personen, die erna nog gaan vergaderen, en daarna nog lekker bier en wijn gaan tanken. Allemaal van een of andere chirurgie shit weet ik veel. Kwamen bijna allemaal uit verre delen van Nederland, te veel kak voor 1 avond.

Op het moment hebben we 4 zalen, wat voor de verbouwing 6 zalen waren, en na de verbouwing zijn het 9 zalen. Moet je voorstellen dat die zalen allemaal bezet zijn, die mensen krijgen vaak hun gerechten (2 a 3 gangen) in hun zaal. Moet je dus allemaal inzetten, uithalen, zorgen dat de wijn vóór de gerechten doorkomen in het glas zit, en erna nog zooi opruimen en dan nog de zaal zetten/bouwen voor de volgende dag.

Dus ik mag heel blij zijn dat ik nu in de verbouwings periode werk, want anders was ik nog meer uren aan de gang en had ik 5x zoveel werk. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van het vak. Zal ook waarschijnlijk ook nooit iets anders willen. Maar niet daar. Echt never NOOIT daar. Ik moet nu nog 200 uur draaien in 5 weken. Wat ik waarschijnlijk niet ga halen maargoed. Even op de tandjes bijten en ik ben forever gone daar.

Nog nooit zo'n uitgebreid antwoord als dit gehad. Toch even kudo's daarvoor :D

Dan even terugkomen op die MMA. Waarom dan exact MMA? Van alle sporten waar je conditie kunt opbouwen net die?

Nouja, ik heb zo wat mn hele leven competitie gezwommen en daar nu ongeveer 2 jaar mee gestopt. En toen kwam mn broer opeens aan van, ja ga eens mee naar de gym, doe ik MMA. Leek me wel lachen, en ja nu wil het ook gaan doen :V

Van een lang naar een kort antwoord ftw

Nou ja, een kort antwoord mag ook eens hoor :P

Nu eens een wat vreemdere vraag, hoe zie jij de komende maanden/jaren voor jezelf hier? Je bent ooit eens Superlid geweest, ambieer je dat terug of zit je hier nog puur voor de gezelligheid? Er bestaan geen foute antwoorden.

Nou laat ik dan weer even terugkomen op de periode toen ik mij registreerde, toen was ik heel fanatiek bezig om superlid te worden, voor mij was het toen echt de shit, place to be whatever je wilt. Nu is dat gevoel sterk gedaald, ik ben hier voor mn lol. Als ik ooit een promotie zou krijgen vind ik dat hardstikke leuk, maar ik ga er niet extra hard voor werken.

Misschien bedenk ik me als GTA V er is, en mensen ga helpen dat ik weer voor de Superlid status ga. Maar allereerst eens mijn strafblad strafvrij maken. Daar staat de 'prioriteit' op. Want het blijft maar een site, en het is maar een kleurtje en een extra forumpje.

En met die wijze woorden kunnen we dit interview wel afsluiten.

Bedankt om hier te zijn Whoop en ik hoop dat je het leuk vond! :3

Ik vond het hartstikke leuk en bedankt dat jullie mij gekozen hebben. Mijn vorige OWN interview is al een aantal jaar geleden, met Sinterklaas meen ik.

Volgende week leggen we schat GekkieJO1 op de rooster. Ben jij er ook bij? :D

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...