Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 322 - Hotspot


OWN

314 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

http://www.youtube.com/watch?v=W3QNCoVa-lc

Hee, leuk dat je Hotspot leest!

De rubriek Requestbox, waar mensen zes platen kunnen inzenden en waar wij middels een dobbelsteen willekeurig een plaat draaien, leveren soms van die plaatjes op die onbekend, maar toch fantastisch zijn.

Neem nou Cashmere Cat, een pseudoniem van de Noor Magnus August Høiberg. En zoals ik de vorige edities van Hotspot al vertelde, wat Scandinavisch is meestal goed. Oké, niet alles. Maar wel alles wat ik tot nu ben tegengekomen. Noteer wel dat deze gast slechts 25 is en al voor grote namen remixes heeft gemaakt, en hij wordt dan ook nauwlettend gevolgd door gerenommeerde platenmaatschappijen uit de hele wereld.

Op zijn Mirror Maru EP, staat het gelijknamige nummer Mirror Maru. Een compacte sound van hiphop, r&b, electro, lounge en dat allemaal in 242 seconden. Het is weer eens wat anders, maar het klinkt toch o zo fijn. Het is heerlijk voor als je even wilt ontspannen in de baai van St. Tropez op je luxueuze jacht of als je nou net het laatste biertje hebt terwijl de zon rustig ondergaat, het kan allemaal. Nou goed, ik ga er niet te veel woorden meer aan vuil maken, oordeel zelf maar wat je er van vindt.

Voor nieuwe platen hou ik me trouwens altijd van harte aanbevolen. :engel: Tot de volgende keer!

1 reactie


Recommended Comments

De zon is al lang onder, dit is niet mijn laatste biertje en ik heb geen jacht voor de kust van St. Tropez, maar toch: dit is inderdaad heerlijk relaxte muziek :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...