Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581987

Editie 322 - Up to Date


OWN

361 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Megadreams is terug!

Na twee maandjes in het groen te hebben gelopen vond Megadreams het weer welletjes: hij wilde maar al te graag z'n oude baantje als Computer Talk moderator weer oppakken. Vol goede moed klopte hij aan bij onze lieftallige crew en wat bleek: z'n kamer was nog niet verhuurd aan een of andere illegale immigrant of vluchteling uit het Koreaanse oorlogsgebied. Dus modereert Megadreams weer naast zijn collega Flitskikker in Computer Talk. Welkom terug! :tu:

gtaforumbannertiny_zps1ab3531d.png

De signature van 3L1077.

Terug in de tijd met Sans Scrupules

Sans Scrupules heeft de tweede missie gelanceerd in hun missiesysteem: Unveil the Misty Night. In deze missie is het, na het lezen van het achtergrond verhaal als vervanger van de heel bekende cutscène, de bedoeling om namen van SL+ uit enkele teksten te halen. De namen staan ook nog eens in anagramvorm, dus er is hoge concentratie vereist voor het juist ontdekken van de verborgen namen. Om het wat duidelijker te maken zijn in de missieomschrijving wat voorbeelden uitgewerkt, en dat heeft sommigen waarschijnlijk wel geholpen. Volgens doorgaanse goed ingelichte bronnen heeft sowieso PatrickW een inzending gedaan, en is NandroDavids na zijn fout bij de eerste missie erop gebrand om het hier wel volledig goed te doen. In en rond de missie werd ook nyltje gesignaleerd, maar over de reden van zijn aanwezigheid is weinig bekend. Of één van deze drie ook voor de overwinning strijd is natuurlijk nog strikt geheim; dat hoor je dus pas volgende week!

Hoeveel woorden kennen we echt?

De nieuwste hit op het forum is een taalspelletje waarin wordt getest hoeveel woorden je nu 'echt' kent. Big Boss introduceerde het spel en trapte af met een score van 68%, wat betekent dat hij een zeer uitgebreide woordenschat heeft. De meeste leden kwamen net als hem op een score tussen de 60 en 80 procent uit, wat zou betekenen dat de forumleden over het algemeen een (zeer) uitgebreide woordenschat hebben. Een uitstekende basis voor de examens Nederlands straks in het voorjaar!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...