Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,710

MAF 008 - Game Off


NandroDavids

438 views

 Share

116l1yh.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MegaPilot en @NandroDavids

Mond-tot-mond-reclame, dat is vaak de beste reclame voor producten, en dus ook voor games. Maar het tegenovergestelde bestaat natuurlijk ook: negatieve verhalen over games kunnen vernietigend zijn. Dergelijke kritische noten krijgen niet heel vaak een podium, omdat de game-media ook afhankelijk zijn van de producers. Daarom biedt MAF, als neutraal medium, een podium aan die negatieve kritieken. In deze eerste aflevering een gastoptreden van @MegaPilot over de game The Walking Dead: Survival Instinct.

---

Echt, deze game is gewoon een drama. Ik keek dagenlang uit naar de release van deze game op Steam en ik was blij als een kind toen ik deze game afgelopen week kon kopen. Helaas, ik kon beter 50 euro gepind hebben en deze verbrand hebben. Het had me tijd en moeite gekost om deze game te downloaden, te installeren en helaas heb ik deze ook nog eens "moeten" spelen.

Deze game is niet een drama, het is een ramp. Hoe goed de serie The Walking Dead is, zo slecht is deze game. In de serie gebruiken de personages vaak wapens, hier is wapengebruik uit den boze. Natuurlijk, je vindt wel kogels en wapens, maar met slechts beperkte hoeveelheid kogels, zéér beperkt zelfs. Je kan beter een hamer oprapen dan een shotgun en nee, dit is geen grapje. Eén shotgunkogel en er komen zo'n 10 walkers op je af.

gallery_7284_229_223084.jpg

De gevechten? Drama. In de serie zie je vaak dat ze met een hamer zo hard slaan dat ze een walker de hersens inslaan. Realistisch, maar helaas: in de game kan het alleen als je een walker besluipt. Je kan dus niet een walker die op je af komt lopen z'n hersens inslaan met één slag. Neen, 3 à 4 slagen zijn benodigd.

Ik zit nog niet te ver in deze game, maar ben er al vast van overtuigd dat ik nog nooit m'n geld zo heb verspild.

Advies: koop een leuke escort en beleef een lekker (half)uurtje, aan deze game zul je niet eens de helft van dat vermaak behalen.

---

Dit item is een verkorte versie van de openingspost van het topic The Walking Dead: Survival Instinct van @MegaPilot.

Wil je ook jouw ongezouten mening laten horen over een matige of zelfs slechte game? Stuur dan een PM aan @NandroDavids met daarin jouw recensie.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...