Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285116

MAF 008 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

513 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Dotz!

Dotz liet zich deze week namelijk zien in het subforum waar het eigenlijk toch wel wat actiever zou mogen zijn: in Grand Theft Auto, het subforum van de allereerste GTA en de London-uitbreidingen.

Zo was hij te vinden in het topic GTA1 Easter Eggs, waar hij een bump van meer dan 2,5 jaar deed. Maar dat mag natuurlijk, want hij was ontopic in een GTA-subforum, en dat juichen we alleen maar toe. Zijn vraag of het speelbare personage Travis gebaseerd is op Travis Buckle uit de film Taxi Driver is nog niet beantwoord. Weet jij het? Of wil je meer weten? Check het hier: *KLIK*.

Daarnaast opende hij maar liefst twee nieuwe topics: GTA London Easter Eggs en Level/map viewer GTA1. In dat laatstgenoemde topic is hij zelf nog een reactie aan Thundercover verschuldigd, maar in GTA London Easter Eggs zijn meer reacties natuurlijk van harte welkom. Dus, komt allen naar het subforum Grand Theft Auto, en help Dotz daar de activiteit omhoog te brengen!

Dotz, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...