Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,169

MAF 008 - In The Topicture


NandroDavids

363 views

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De vaste lezers onder u kennen het principe van deze rubriek natuurlijk wel, maar voor de nieuwelingen en de Alzheimer-patiënten onder u leggen we het nog wel een keertje uit: in de rubriek In the topicture staat iedere week een topic centraal dat in die week gestart is en waarin aardig wat respons is geweest.

Deze week: het topic [wens] Random events en encounters van @GrandTheftHaye. Daarin vroeg GrandTheftHaye aan de rest van het forum wat voor random encounters ze graag willen zien in GTA V:

Het is al bevestigd dat de Random encounters uit RDR terugkeren. Maar hier wil ik aan jullie vragen of jullie ook random events etc zouden willen en wat voor soort Een kat uit de boom halen of een tasjesdief achtervolgen?

In bijvoorbeeld GTA Vice City zat al de mogelijkheid om de politie te helpen door criminelen op straat die duidelijk op de vlucht waren neer te slaan, maar dieren redden hebben we nog niet gezien. SpacyColours voelt voor beide opties wel wat:

Ik wil dolgraag een kat uit de boom halen en een tasjesdief achtervolgen. Met behulp van respectievelijk een jetpack en een spencer rifle, uiteraard.

Waar SpacyColours vooral inhaakt op de voorbeelden van de topicstarter, zijn End Of The Riot en Dotz een stuk creatiever:

Zou wel leuk zijn als je op de openbare weg werkzaamheden tegenkomt of dat je een bepaalde straat niet kan inrijden omdat de politie ze heeft afgezet. Ook zou het leuk zijn om de brandweer aan het werkt te zien tijdens een lichte brand in een huis ofzo.

hooligans, gangrellen, ambulancebroeders die iemands leven proberen te redden, iemand die zijn hond aan een boom bindt om er vanaf te zijn, computers die uit de ramen van wolkenkrabbers worden gegooid, bomen die omvallen, enz

En, zien jullie wat in dergelijke random encounters? Of heb je zelf nog veel betere ideeën om GTA V op te leuken op dat gebied? Laat het weten in het topic: [wens] Random events en encounters.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...