Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 323 - Het Krantje


OWN

419 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Nu de bonussen bovenop mijn loon weer binnen zijn en ik mijn milieuvervuilende Bugatti weer heb volgegooid met olie van rijke sjeiks met te veel geld, heb ik mezelf toch weer een beetje bereid gevonden om een artikeltje te schrijven voor OWN. Dit is zeker een editie om je vingers bij af te likken, want die likeurbonbons die ik me bij de plaatselijke banketbakker heb gekocht zijn fantastisch.. eh, ja, we hadden het over het forum. Laat ik maar de heetste roddeltjes aan jullie gaan vertellen, want het was me het weekje toch weer wel..

- Woensdag woedde op het forum een orkaan (windkracht 1) van verbazing, want PatrickW kondigde aan dat de super- en megaledenrangen zullen verdwijnen! Eerst werd verbaasd gereageerd, maar naderhand kwamen er zelfs cynische opmerkingen over deze beslissing. Of het een grap is? Ik mag niks zeggen. Waarom denk je dat ik hier van bronnen over ''bonussen'' moeten spreken..?
:D

- Puberaal GTAForum heeft eindelijk weer een plekje gevonden om zich te ontplooien. Dotz begon het topic ''Masturbatie en Seks #2'' en na talloze aanpassingen van Phoenyxar (ingewijden weten zelfs niet waarom) werd het topique samengevoegd met andere onderwerpen die over soortgelijke onderwerpen gingen. Dus wilt u bijvoorbeeld weten welke eieren van de eierstokken u het best kunt plukken voor Pasen? Klik dan
!

- _Night-Men_ zat volgens zijn statusupdate steeds te kijken of er een nieuwe OWN was, maar vergat dat het niet zaterdag- maar vrijdagavond was. De redactie van OWN vergist zich er soms ook wel in, bronnen binnen onze redactie vertellen dat onze hoofdredacteur na een dozijn fristi's, kopjes chocomel en kinderchampagne gisteravond bij het personeelsfeestje ook niet meer wist welke tijd de klok aangaf.

- ''IN DEZE DICTATUUR HEB JE NIETS TE WILLEN / EN ALS WIJ JE MENING WILLEN ZULLEN WIJ ZE JE WEL GEVEN''. Ferme taal in thuishonk van de Covesight Community, Berts Bierhuis. Phoenyxar was daar namelijk op bezoek. Volgens bronnen werd er bij de tap en de pooltafel in het Bierhuis al met een strenge toon gesproken onderling, maar vanaf Phoenyxars opmerking dat het inactief was barstte het los. En dan krijg je zo'n reactie als die in de beginregel. Wat een linke boys, die Covesighters!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...