Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 323 - De Tien


OWN

463 bezichtigingen

gallery_108553_47_17499.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Ja hoor, Rockstar Games werd deze week weer eens wakker en niet zo'n beetje ook, ze lieten tien afbeeldingen zien van GTA V. Wij als GTA liefhebbers zeggen daar natuurlijk geen nee tegen! Daarom heb ik deze week tien willekeurige mensen gevraagd om een feedback te geven van één foto:


med_gallery_13783_45_11650.jpg

@$NeoSyp$

De eerste en, wat mij betreft, de meest indrukwekkend van de tien nieuwe screenshots. Gameplayelementen zoals we op de andere screens zien, zoals parachutespringen en een minigun, zijn leuk maar zijn wat mij betreft niet het belangrijkste: wat voor mij in een game altijd zwaar weegt is de omgeving en de manier waarop deze gerepresenteerd wordt. En aan de hand van deze shot kan ik zeggen dat dat in GTAV aardig goed zal zitten.

De bliksem ziet er uiteraard prachtig uit maar wat ik eigenlijk nog veel interessanter vind is de oceaan. Er zijn voor het eerst in GTA echt stevige golven te zien en het zou natuurlijk al helemaal geweldig zijn als die golven bijvoorbeeld tegen de pier kapot zouden slaan waarbij de nodige waterspetters te zien zijn. Over spetters gesproken: vind het wel opvallend dat het niet lijkt te regenen op deze screen, terwijl regen toch niet onwaarschijnlijk zou zijn in deze omstandigheden. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: draait het reuzenrad onder deze omstandigheden? :D

med_gallery_13783_45_83164.jpg

@Foreigner97

Sunsets, Seas, Skies and So On.., en laat dit nou net de screen zijn waarop die sunset duidelijk zichtbaar is. Sterker nog, met deze screen wil Rockstar een heuse sfeerimpressie geven van Los Santos onder het avondrood. De rood wordende hemel en de in schaduw staande gebouwen doen een echt 'avondgevoel' opwekken.

Ook op deze screen is de miljoenenstad duidelijk te herkennen, grotendeels dankzij de kenmerkende US Bank Tower (in SA simpelweg de Los Santos Tower genoemd). Verder zien we dat de binnenstad volop in ontwikkeling is, de vraag is hoe Rockstar de bouw van gebouwen ditmaal heeft uitgewerkt. Ook is er een laag smog te herkennen boven de stad, wat wederom getuigt dat Rockstar erg gedetailleerd te werk is gegaan. Kortom: wederom een prachtig geschenk van Rockstar, voorproefjes die onze verwachtingen alleen maar doen stijgen!

med_gallery_13783_45_189075.jpg

@.Nicole.

Op deze foto zie je dat het wellicht mogelijk wordt om te duiken in GTA .

De graphics zijn erg mooi en zien er netjes uit.

Het enigste wat opvalt is dat je nergens vissen ziet , vissen zijn echter wel te zien in GTA San Andreas

De zonnestralen zijn een mooi detail.

Als je alles van deze afbeelding moet afleiden denk ik dat GTA V een mooie en realistische game word met een oog voor detail.

med_gallery_13783_45_145542.jpg

@thebig

In de eerste plaats zien we gewoon de achtergrond. Rockstar heeft altijd veel moeite gestoken in de realiteit van het weer en hier zien we dat ze ook voor dit vervolg in de GTA-reeks hun best hebben gedaan. De wolkpartijen zien er realistisch uit en variëren ook in kleur.

Als we dan verder kijken naar de dingen die meer in het oog springen: het vliegtuig en de parachutist. Het plaatje deed me eerst denken aan de scene vanuit de tweede trailer, waar Trevor uit een auto sprong die uit een vliegtuig werd geloosd. Aangezien de man, ik geloof dat het weer over Trevor gaat, hier een valhelm aanheeft, gaat het blijkbaar toch om een andere scene. De naam van het vliegtuig zou ik niet direct kunnen geven.

Wat wel opvalt en een verbetering is ten opzichte van andere GTA's is de parachute. Het is niet gewoon een zak op de rug, maar zit vastgemaakt met riemen. Het speciale pak is ook een pluspunt.

Voor mij is het niet een screen die er meteen tussenuit sprint, maar het is zeker mooi. Het laat me weer zin krijgen om van op hoge afstanden naar beneden te vallen en op het allerlaatste moment de parachute proberen open te trekken.

med_gallery_13783_45_343029.jpg

@jobator

Ik vind de foto echt super geniaal. Ook laat deze zien dat we weer wat kick ass fun kunnen gaan beleven met de minigun die zo te zien zijn her intrede gaat maken. GTA V zal een hoop fun met zich mee gaan brengen!

med_gallery_13783_45_325227.jpg

@Woody268

Het eerste wat me opvalt als ik naar deze screen kijk is dat er mijn favoriete auto van de hele Grand Theft Auto serie opstaat, namelijk de Infernus. Wat ik me afvraag is of je het zoeklicht van die politie helikopter kan kapot schieten, zodat wanneer de politie je achtervolgd je ze zo kan afschudden. :D

Een leuk feature dat ik merk is dat je een politie agent uit de helikopter ziet hangen net zoals in GTA IV. In de achtergrond zie ik ook de Hollywood Bowl (echte naam), ik vraag me af of er daar leuke dingen zullen te beleven zijn zoals een optreden of iets dergelijks. Verder valt er me niets echt iets speciaal op aan deze screen, maar alsnog ziet hij er prachtig uit en het doet me nog meer uitkijken naar GTA V. :eten:

med_gallery_13783_45_208976.jpg

@_Night-Men_

Ik vind dit een van de mooiste screens van de serie van afgelopen woensdag, omdat je erg veel ziet. Dichtbij zie je de natuur en het water, verderop het begin van de grote stad (wat we ook al gedetailleerder hebben gezien in een eerdere screen). Ik houd meer van zulke screens, want op een screen waar de Infernus vol in beeld staat zie je verder niet veel rond de Infernus. Je krijgt bij deze screen een mooi beeld van de omgeving, en je kunt ook heel goed zien dat ze er erg hard aan gewerkt hebben. Het water is bijvoorbeeld heel gedetailleerd. En dan nog te bedenken dat we ook nog de bodem van de rivier kunnen 'ontdekken'. Kan niet wachten tot ik met mijn duikerspak het water in duik om op zoek te gaan naar een wrak, of tot ik met mijn speedboot door dit kronkelige riviertje sjees ;).

med_gallery_13783_45_40775.jpg

@Jesperkaj

Wat mij het eerste opvalt is hoe de politie een drive-by uitvoert. Niet meer vanaf de passagiersstoel, maar buiten de wagen zelf waar men op een opstapje staat en de politiewagen met één hand aan het dak vasthoudt. Bij Trevor valt op dat hij een motorhelm draagt en hoogstwaarschijnlijk op een Freeway rijdt. Aan de breedte van de weg te zien vindt deze achtervolging plaats op een snelweg in de woestijn. Het gebergte op de achtergrond is ook mooi om te zien en het toont aan hoe groot de spelwereld is.

med_gallery_13783_45_290707.jpg

@Davedavy

Terwijl er op de achtergrond volop groene energie word opgewekt, zien we op de voorkant een milieu vervuilend scheurmonster! :D En dat scheurmonster staat op een aardig mooi stukje asfalt, kortom: geen gebrek aan snelwegen in Los Santos!

med_gallery_13783_45_80590.jpg

@Nyltje

Misschien zou je in Gta V acties kunnen doen zoals leunen, of misschien een gebaar maken. Ik zie ook een camera hangen. Misschien kan je net zoals bij Gta Cw camera's vernietigen? Misschien heeft de camera een andere functie?

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...