Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582036

Editie 323 - Up to Date


OWN

355 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

2.000.000+1

Na maanden van voorbereiding was hij er klaar voor en deed hij een eerste poging. Het was meteen raak en dus mag Grand Theft Auto TOM zich voortaan 'Plaatser van de tweemiljoenste post op GTAForum' noemen. Hij plaatste de betreffende post subtiel in het Masturbatie & Seks-topic, maar wist niet aan een interview te ontkomen. Wij vroegen hem naar zijn reactie:

Fantastisch om te horen, zeg! Ik vind het echt een bijzondere prestatie dat de 2 miljoen inmiddels gehaald is en door mij nog wel. Men mag trots zijn op deze mijlpaal. Uiteraard hoop ik dat dit zo doorgezet wordt, maar dat moet wel lukken. Zeker met de aankomende release van Grand Theft Auto V. :)

De gelukkige in kwestie meldde tevens dat zijn succes onverwacht was en verdween vervolgens spoorloos na vragen over z'n voorbereiding. Tom, van harte!

Kloep neemt afscheid

Waar we een week geleden verheugd een oud-crewlid weer binnen de blauwtjes konden verwelkomen, moesten we deze week afscheid nemen van een moderator. Onze eigen Kloep, tot deze week moderator van het altijd gezellige Lifestyle, heeft besloten zijn crew-badge in te leveren wegens tijdgebrek. Om dezelfde reden verliet hij Sans Scrupules, een gang waar hij vanaf het begin al bij betrokken was. Ondanks het geplaatste overlijdensbericht zal Kloep nog steeds over het forum huppelen als een jong konijntje, maar dus niet meer in het blauw.

gallery_13783_45_216885.png

Maandag is het Paaseitjes rapen bij The Covesight Community. Ieder lid mag van tien uur 's ochtends tot twaalf uur 's avonds eitjes komen rapen op de Covesight-server. Dit jaar heeft Aelias zich als Paashaas verkleed. Vind jij jezelf de beste speurder van het forum of ben je dol op geleurde eieren? Dan is dit absoluut jouw evenement. Tot maandag!

Minder kleurtjes

Al bijna vanaf het prille begin waren ze erbij: de Superleden- en Megaledengroep. Maar na jarenlange discussie is deze week echt de knoop doorgehakt: de groepen zullen verdwijnen en wordt voortaan gedragen door het G&C-systeem. De komende tijd worden de aanpassingen die nodig zijn doorgevoerd en de laatste puntjes op de i gezet. De betreffende fora zijn inmiddels zo goed als leeggehaald en het nieuwe PHOGO (Praat hier over gezellige onderwerpen, red.) staat inmiddels in G&C - toegankelijk voor alle G&C-leden. Zodra iedereen van de huidige Superleden en Megaleden ruimschoots de kans heeft gehad om een nieuw plekje te zoeken bij een gang of corporation gaan de rangen definitief weg. Tot die tijd wordt het nog even genieten van de dikgedrukte zwarte en groene namen onderaan het forum.

The City: Serious Business

De benoeming van Gangs & Corporations als vervanging van het SL/ML-systeem (zie hierboven) was nog niet uitgesproken of er gebeurde weer genoeg om een hele blog te vullen. Nicole maakte van de gelegenheid gebruikt om de status van North Storm naar neutraal om te zetten. Daardoor won Beat Down de nog openstaande gang war en ging het laatste gebied van North Storm automatisch naar de geallieerden: de forumcrew. Het communistische Beat Down profiteerde van de ontstane verwarring en heeft dit gebied meteen onder vuur genomen. De betrekking van de forumcrew bij de bestaande conflicten kan het begin van de Eerste Forumoorlog betekenen, daar waar de crew voorheen haar neutraliteit benadrukte. Voorlopig is het echter North Storm dat zich in een Zwitserland-rol heeft weten te manoeuvreren met een hoop veranderingen op de planning. Houd dat topic in de gaten!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...