Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,720

MAF 009 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

456 views

iyenlz.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

2ns976b.jpg97p36w.jpg344dp1g.jpg51vs03.jpg2nbhjki.jpg

Iedere week roepen wij van MAF een forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Woody268!

edkxl.jpg

De afgelopen week stond wat betreft GTA natuurlijk vooral in het teken van de 10 nieuwe screenshots die Rockstar Games liet zien van GTA V. Dat nieuws werd woensdag om 14.21 uur in de nieuwssectie geplaatst door Thundercover en daarmee ook op de GTAGames.nl-twitter. Máár, hoe snel onze F1-coureur ook was, Woody268 was sneller! Want zeker 5 minuten eerder plaatste hij de screenshots al in het subforum V: Media.

Vijf minuten verschil, dat lijkt misschien weinig, maar in de huidige wereld van social media is dat natuurlijk levensgroot. Woody268 was véél sneller dan de crew en het is dan ook verbazingwekkend dat hij slechts Superlid is. Sterker nog: zelfs dat is hij straks niet meer. Een 'gewoon' lid, dat de crew aftroeft bij zoiets belangrijks. Wat ben je dan? Blijkbaar geen Superlid meer, maar wél Winnaar Van De Week in MAF!

Woody268, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

med_gallery_13783_45_40775.jpg

Woody268 ligt duidelijk voor op de crew.

20unxgi.jpg33palud.jpg2a8fb50.jpg1 Comment


Recommended Comments

Voor mij is Jesperkaj Winnaar Van De Week, want hij meldde het nog eens zes minuten eerder om vervolgens netjes op een nieuwsbericht te wachten. Ik zit echter niet in de redactie van MAF, dus proost op beiden! :bier:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...