Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,920

MAF 009 - In The Topicture

NandroDavids

331 views

edkxl.jpg2ns976b.jpg20unxgi.jpg

ev8b5f.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De vaste lezers onder u kennen het uiteraard: in de rubriek In The Topicture staat iedere week een topic centraal dat in die week gestart is en waarin aardig wat respons is geweest of die juist wel wat meer reacties kan gebruiken.

k4tbm0.jpg

Deze week: het topic Super- en Megalid-rangen verdwijnen van @PatrickW. Daarin kondigde PatrickW namens de crew aan dat er afgestapt zal worden van het Super- en Megalid-systeem en dat de Gangs & Corporations voortaan een grotere rol gaan spelen:

Met de recent verhoogde activiteit in de Gangs & Corporations-sectie, de constante factoren aldaar in de vorm van The Covesight Community, BeaT DowN en De Wilde Ganzen, én het mooie The City-systeem, lijkt het ons hoog tijd om de Gangs & Corporations de waarde te geven die we vanaf het begin voor ogen hadden: als vervanger van het rangensysteem van de Super- en Megaleden.

De eerste reacties op deze toch wel wat onverwachte aankondiging waren overwegend positief. Zo zag @SpacyColours de voordelen van het nieuwe systeem wel, uiteraard met in het achterhoofd zijn positie binnen Sans Scrupules:

Klinkt als een heel goed idee, hopelijk krijgt The City wat meer belangstelling op deze manier. :tu:

Guardian1980 zag echter ook een negatieve kant aan deze verandering, en kon het daarbij zelfs niet droog houden. En als een volwassen man ergens begint te huilen, dan weet je dat het menens is:

Nooit meer "Beste SL" en "Beste ML" bij de awards traantjes.gif

Anderen laten hun teleurstelling ook blijken, maar gaan in ieder geval niet als een mietje zitten janken. End Of The Riot en Big Boss zeggen gewoon wat ze vinden, zonder al te emotioneel te worden:

Ik zal mijn rang als superlid toch wel missen hoor, zeker omdat ik ook niet echt iets heb met die hele gang & corporations scène.. :{

33palud.jpg2a8fb50.jpg

't Zal wel aan mij liggen, maar ik vind G&C echt helemaal niks. Interesseert met totaal niet. Ik vind het jammer dat de groepen verdwijnen.

En, wat vinden jullie van de komende wijziging? Jammer dat je je kleurtje verliest? Of juist jammer dat je niet meer de kans krijgt een kleurtje te pakken? Of juist helemaal prima, omdat je de Gangs & Corporations nog wel actiever wilt hebben? Laat het weten in het topic: Super- en Megalid-rangen verdwijnen.



0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...