Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 324 - Het Krantje


OWN

424 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Met anderhalve kater van dat hele leuke borreltje dat gisteravond plaatsvond kruipt uw verslaggever maar weer eens achter zijn gouden Macbook Retina 2013 Beyoncé Luipaard Edition™, zodat u weer van de heetste roddeltjes van het bruisende GTAForum wordt voorzien. Want het was me het weekje toch weer wel..

- Ondergetekende vond een topic naar zijn hart. GTAKevin023 vroeg met twee '' :D''-smileys achter de vraag af ''Wanneer je voor het laatst SERIEUS dronken was''. Half comazuipend GTAForum dook het topic in, drukte op de poll en gaf antwoord. Wat ik heb aangeklikt..? Ja, dat weet ik dus niet meer. Het was laat gisternacht.

- Donderdagavond heeft heel GTAForum (of tenminste ik) weer heerlijk kunnen slapen. Bronnen vertelde dat .Nicole. na een zeer ingrijpende operatie, waar ze maar liefst drie kwartier (!!!) uit de buurt was van haar computer, succesvol is geopereerd aan haar linker grote teen. Ingewijden verwachten overigens dat ze misgelopen tijd achter haar pc alweer ruimschoots heeft ingehaald.

- Hustlers United keerde maandag op 1 april terug naar hun roots en werden Gays United. En dat trok heel veel mensen aan. Bronnen vertellen me dat er iets speciaals aan de hand was, maar wouden daar niet over uitwijden. Maar ook na de 1 april grap bleef in de seksuele hoek. Ik citeer één willekeurige post uit de gangtalk: ''suprise buttsex :-(''. Juist.

- Heel leuk nieuws kwam deze week van Guardian1980! Zijn lieftallige vrouw en hij was zo aardig om dat met ons te delen. Volgens bronnen is het nog niet bekend of zijn vrouw in september (dan is zij uitgerekend) een politieagent of een politieagente krijgt. We houden je op de hoogte!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...