Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581989

Editie 324 - Hotspot


OWN

424 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iGs1gODLiSQ

Hee, en welkom bij een nieuwe Hotspot.

Ik gebruik al sinds een geruime tijd het muziekprogramma Spotify om leuke muziek te ontdekken via afspeellijsten die daar gepubliceerd worden. En gisteren stuiterde ik van verbazing toen ik een plaat aanzette, waarvan ik nooit had verwacht dat ik 'm leuk zou vinden.

Ik zal het eerlijk bekennen, ik ben geen fan van Chris Brown. En totaal niet van zijn laatste albums. Afgrijselijke muziek met allemaal SFX (soundeffects) erdoor heen gegooid en eeuwige herhaalde ‘’Yeahs’’ en ‘’Ahas’’. Maar als deze vent de muziek blijft doorzetten zoals hij op z’n nieuwe single Fine China maakt, overweeg ik misschien om zijn nieuwe album ‘’X’’, dat in de zomer van dit jaar uitkomt, vrijwillig op te zetten.

Ik heb wel een stiekem een voorliefde voor funky soulbeats, maar nu blijkt Chris Brown er ook prima uit de voeten mee te kunnen. De strijkers vind ik een aangename toevoeging aan dit geheel en de vocalen zijn in mijn ogen toch wat meer uitgebalanceerd dan in zijn andere platen.

Dan heb je nog de tekst (eigenlijk de vocalen), wat ik een nadeel vind van Chris Brown en veel andere soortgelijke rappers (Chris Brown, Nicki Minaj e.d.). Hij zingt, net zoals 90% van alle andere platen die er bestaan, over de liefde. Wat dat betreft dus niet origineel. Maar in zijn geheel is het toch minstens één keer luisteren waard.

Tips en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom! :D

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...