Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 324 - Uitgelicht


OWN

453 bezichtigingen

gallery_108553_47_29983.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Welkom bij Uitgelicht! Deze week wil ik een klein terugblik doen op de afgelopen week. Het was namelijk 1 april en dit keer had de crew ons mooi te pakken.

Kikker in je bil!

Zoals je weet was het maandag dus 1 april, de grappendag, hoewel ik in het echte leven geen grap heb gezien heb was het op het forum wel raak. De crew (lees: Admins en Global Admins) hadden iets leuks bedacht. Nouja, leuk was het voor de meeste niet. Superleden en megaleden hadden bijna hun zwarte of groene kleurtje verloren. Sterker nog, al die moeite die ze hebben moeten doen om zich naar de top te werken op het forum zou radicaal veranderen. Ze waren van plan om meer waarde aan het Gangs en Corporations systeem te geven. De melding werd gedaan op 27 maart, maar zou ik niet per direct ingevoerd worden. Uiteindelijk had het op 1 april moeten gebeuren. De welbekende PHOGO topics, voor de mensen die niet weten waar PHOGO voor staat: Praat Hier Over Gezellige Onderwerpen, zouden verdwijnen. Deze oer-oude topics zouden worden vervangen voor één in het Gangs en Corporations forum. Uiteindelijk kwam die er ook, het PHOGO V topic, maar uiteindelijk bleek het een grap te zijn. Na de tijd was er nog wel een kleine discussie in het desbetreffende topic als het misschien echt een mogelijk alternatief zou zijn...

Wie ben ik?

Nog een grap was er op het forum: mensen ruilden voor een dagje van identiteit. De grap was verzonnen door megaleden en hoger, en iedereen zou een parodie op een ander lid zijn en zich daar ook naar gedragen. Het plan was dat iets na 12 uur 's avonds de namen veranderd zouden worden en eventueel avatars. Wie echt onbekend wou blijven zou eigenlijk zijn gehele account moeten aanpassen. Je hebt namelijk nog je over mij pagina die aangepast zou moeten worden, je geboortedatum etc. Uiteindelijk was het een aardig gelukte grap, maar hadden de meesten al gauw door wie wie was. Wil jij nog weten wie wie was? Ga dan naar de Test Jezelf. ;)

Onze hoofdredacteur was echter zo tevreden over zijn avatar, dat hij hem heeft gehouden. Zie hier de avatar van VWO-er in een VMBO jasje!

photo-122930.png?_r=1364774045

4 reacties


Recommended Comments

<em class='bbc'>Up To Date</em> en <em class='bbc'>Uitgelicht</em>, wat is in deze editie nou eigenlijk de toegevoegde waarde van laatstgenoemde rubriek?

Up to Date blikte er kort op terug, Uitgelicht wat uitgebreider.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...