Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    283,556

MAF 010 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1,846 views

 Share

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Zowel test 1 als test 3 zijn inmiddels opgelost, met als antwoorden Gta Ripper en Ran Fa Li. Respectievelijk Pwned. en GTA-Sheep waren de toppers die daar een punt wisten te pakken voor de ranglijst, die je links in deze blog vindt. Hoog tijd dus voor een nieuwe puzzel!

Wat voor puzzel? In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

gallery_7284_229_6405.jpg

gallery_7284_229_237.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per week één inzending toegestaan.

Succes!

 Share

11 Comments


Recommended Comments

MegaPilot

Correct! :tu:

Zou je kunnen vertellen wat volgens jou de correcte uitleg van deze puzzel is?

(De ranglijst -links in deze blog- is uiteraard weer up to date)

Link to comment

SxxExx is de gebruikte notatie om aan te geven aan welk seizoen (S) en welke episode (E) een serie zit. S01E01 is dus de allereerste aflevering van een serie, en de eerste aflevering wordt ook wel de pilot genoemd. En de letters zijn mega. :puh:

Link to comment

SxxExx is de gebruikte notatie om aan te geven aan welk seizoen (S) en welke episode (E) een serie zit. S01E01 is dus de allereerste aflevering van een serie, en de eerste aflevering wordt ook wel de <em class='bbc'>pilot</em> genoemd. En de letters zijn mega. :puh:

Helemaal goed :Y

En ik ben, net als Kloep, benieuwd waar de anderen hun antwoord op gebaseerd hadden...

Link to comment

De eerste aflevering van het eerste seizoen van GTA werd gemaakt door een bedrijf genaamd DMADesign. Daar zat ik met mijn gedachten. :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...