Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,728

MAF 010 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

378 views

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Guardian1980!

In de afgelopen week kon Guardian1980 namelijk twee grote hoogtepunten noteren. Allereerst was hij de enige die het concept achter de rubriek Eitje doorhad in de paaseditie van MAF vorige week. Guardian1980 vermoedde al dat het in MAF niet simpelweg zou gaan om de zichtbare eieren te tellen, want inderdaad: elke keer dat de lettercombinatie ei te lezen was telde ook mee.

Als hij ze allemaal had geteld was hij zoals beloofd sowieso Winnaar Van De Week geweest, maar blijkbaar vond hij dat wat te veel werk. Begrijpelijk, want ook onze eigen hoofdredacteur heeft dat echt niet zitten tellen. Pas wanneer iemand met een getal van ruim meer dan de duidelijk zichtbare 120 eieren zou komen was hij ook gaan tellen. Gelukkig was dat niet nodig, en liet Guardian1980 ook hiermee al genoeg zien om een nominatie te krijgen voor Winnaar Van De Week.

Maar wat wellicht een nog wel groter hoogtepunt was: zijn eigen blogpost afgelopen week, Goeie Dingen. Daarin kondigde Guardian1980 namelijk aan dat hij en zijn vrouw later dit jaar papa en mama hopen te worden. In september, als de berekeningen daarvan in ieder geval beter zijn dan die van het CPB. Maar mocht dat inderdaad gebeuren, en wel exact op 9 september, dan belooft MAF bij dezen dat er een cadeautje jouw kant op komt.

Guardian1980, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week! Lekker bezig...1 Comment


Recommended Comments

Al de tweede keer dat ik in dit item word genoemd. Laat ik maar niet naast mijn schoenen gaan lopen bloos.gif

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...