Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285284

MAF 010 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

579 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Guardian1980!

In de afgelopen week kon Guardian1980 namelijk twee grote hoogtepunten noteren. Allereerst was hij de enige die het concept achter de rubriek Eitje doorhad in de paaseditie van MAF vorige week. Guardian1980 vermoedde al dat het in MAF niet simpelweg zou gaan om de zichtbare eieren te tellen, want inderdaad: elke keer dat de lettercombinatie ei te lezen was telde ook mee.

Als hij ze allemaal had geteld was hij zoals beloofd sowieso Winnaar Van De Week geweest, maar blijkbaar vond hij dat wat te veel werk. Begrijpelijk, want ook onze eigen hoofdredacteur heeft dat echt niet zitten tellen. Pas wanneer iemand met een getal van ruim meer dan de duidelijk zichtbare 120 eieren zou komen was hij ook gaan tellen. Gelukkig was dat niet nodig, en liet Guardian1980 ook hiermee al genoeg zien om een nominatie te krijgen voor Winnaar Van De Week.

Maar wat wellicht een nog wel groter hoogtepunt was: zijn eigen blogpost afgelopen week, Goeie Dingen. Daarin kondigde Guardian1980 namelijk aan dat hij en zijn vrouw later dit jaar papa en mama hopen te worden. In september, als de berekeningen daarvan in ieder geval beter zijn dan die van het CPB. Maar mocht dat inderdaad gebeuren, en wel exact op 9 september, dan belooft MAF bij dezen dat er een cadeautje jouw kant op komt.

Guardian1980, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week! Lekker bezig...

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...