Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579978

OWN: Speciale mededeling


OWN

615 bezichtigingen

lpWiJXb.jpg

Beste lezers,

Wekenlang, maandenlang hebben wij met de hoofdredactie en adviseurs binnen Oceans Weekly News gepraat over Oceans Weekly News, en over een ding waren wij het meteen eens: Het is tijd voor vernieuwing. Echt maandenlang hebben wij gepraat over allerlei onderwerpen wat nou precies vernieuwd moest gaan worden.

De eerste verandering die je hebt gezien is waarschijnlijk de banner die je boven aan de tekst ziet. Die worden ook in alle rubrieken vervangen. Ook hebben wij een nieuwe inhoud voor u voorgeschoteld. Enkele rubrieken zoals ´t Krantje blijven bestaan. En er komen een aantal nieuwe voor terug!

Maar de grootste verandering, en waarschijnlijk de meest tegenvallende verandering is de data van publicatie. De publicatie wordt vanaf heden zondagavond om 21:00. De reden is simpel: zaterdagavond kon geen enkel hoofdredactie lid meer publiceren. Ik moet werken, Bassieboy zit met zijn werk en Cabyon zit met andere verplichtingen. Wij hopen dat het toch te doen is met de zondagavond.

Wij hopen dat de veranderingen een positieve beeld gaat krijgen en hopen jullie allemaal weer te zien bij de nieuwe editie van Oceans Weekly News komende zondag, 21:00!

Met vriendelijke groet,

Namens de hoofdredactie,

BoerTijger

Hoofdredacteur

3 reacties


Recommended Comments

Ik begrijp niet waarom jullie niet doorgaan in de stijl van de blog-template/header. Daarin staat een mooie achtergrondkleur blauw en een mooi geschreven font. Deze nieuwe postheader is niet echt een verbetering.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...