Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,269

MAF 011 - Fotogenie


NandroDavids

1,085 views

 Share

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @Dutchy3010.

gallery_7284_229_373.png

Wat zien we?

Een in latex gehulde kunstschaatsster met koppijn.

Waarom past het plaatje bij Dutchy3010?

Ze is kunstzinnig, houdt van sport, besteedt veel te veel tijd aan school waardoor ze te weinig slaapt en doet dit alles in rubberen kleding. Raadsel opgelost!

Nee, in werkelijkheid is het plaatje afkomstig uit een kunstzinnige fotocollectie genaamd Soul van fotograaf Thierry Le Goues. Als ik het goed heb komt daar geen latex aan te pas, alleen greasepaint, donkere huidskleur en spelen met het licht.

De dame op de foto lijkt haast wel een standbeeld, alsof ze niet echt van vlees en bloed is. Dutchy kan zó hard studeren dat je bij haar wel eens hetzelfde denkt. Je zou maar de stamina hebben om tot diep in de nacht door te leren. Verder is ze ook de Iron Lady van GTAForum, die zich niet laat intimideren door knappe forumgangsters maar steevast de regels blijft naleven.

Totdat je inzoomt.

gallery_7284_229_32558.jpg

Want dan blijkt er dus gewoon een naakte vrouw naast al haar posts te staan. Een zeer ernstig vergrijp, want hoeveel kinderen zullen wel niet getraumatiseerd zijn bij het aanschouwen van zulk onverwachts bloot op een schijnbaar net en veilig forum? Velen zullen inmiddels al overgestapt zijn naar alternatieve fora!

Dus, net als bij haar avatar, lijkt ze in eerste instantie een streng, gevoelloos persoon, maar als je haar wat beter kent, weet je dat ook zij dol is op ongein, grapjes en spelletjes. Altijd in voor een potje MTA, zelfs al heeft ze haar boeken tijdens het spelen nog naast zich openliggen. En anders is die mevrouw wel bezig met leuke mods of projecten voor ons te organiseren. In tegenstelling tot haar avatar is zij dus wel constant in beweging, misschien dat daarom ook de associatie met een kunstschaatsster meteen in mij opkomt.

Dutchy is gewoon een topvrouw die een standbeeld zou moeten krijgen!

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...