Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285120

MAF 011 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

641 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Foreigner97!

gallery_7284_229_1868.jpg

Het heeft even geduurd, maar gisteren was het voor het eerst sinds de Forum Awards weer zover: een nieuw Superlid. Foreigner97 is de naam, slechts 15 jaar oud, en daarmee naast het nieuwste Superlid ook meteen het jongste Superlid. Én het Superlid met de minste berichten, én het Superlid dat het korste op het forum zit, én...nee, daar blijft het bij, zoals u kunt zien in het GTAForum Record- en Feitenboek.

Maar het is dus duidelijk dat Foreigner97 een jong lid is, en hopelijk is dat een voorbode vvan meer. Meer goeds van Foreigner97 op het forum, want een dergelijke GTA-fan zien we natuurlijk altijd graag, maar hopelijk ook een voorbode van meer dergelijke leden. GTA V komt er namelijk aan en wellicht is dit dan ook de periode waarin het forum weer een nieuwe generatie leden kan verwelkomen.

Foreigner97 lijkt in ieder geval prima op z'n plek hier op het forum. Zoals gezegd is hij een absolute GTA-fan en hij komt dan ook genoeg in de verschillende GTA-fora. Daarnaast heeft hij de weg naar de Gangs & Corporations ook al gevonden, gezien zijn lidmaatschap bij Sans Scrupules. Zal het Pwned. trouwens lukken om al die leden met kleurtjes in zin gang in bedwang te houden?

Hoe dan ook, Foreigner97, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

3 reacties


Recommended Comments

Maar het is dus duidelijk dat Foreigner97 een jong lid is, en hopelijk is dat een voorbode vvan meer.

Een typefout! Dat ik nog mag leven om dit mee te maken.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...