Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582103

Editie 325 - ´t Krantje


OWN

370 bezichtigingen

vPRDxM1.jpg

Deze rubriek is compleet uit de mouw van @Cabyon geschud!

Fantastisch, die nieuwe inlevertijden bij OWN! Naast een veel te stylish banner heb ik ruim een dag meer de tijd om deze flauwekul op te schrijven en per postduif naar dat krottige OWN hoofdkantoor te sturen. Ik heb hem deze keer wel een extra zwaar pakketje vol roddels meegestuurd, want het was me het weekje toch weer wel..

- NandroDavids dacht deze week meteen te scoren door zijn weekblaadje te verplaatsen van de zondag naar de zaterdagavond. Waarom? ‘’Het is al jaren zo dat op zaterdagavond dé forumkrant verschijnt, en dat willen we uiteraard graag voortzetten.’’ Wel raar dat ingewijden kunnen zich niet herinneren dat ‘’dé’’ forumkrant onderwerpen voor artikelen pikken van andere blogs.. :engel:

- Reps, dumbbel side latterals en EPA-vetzuren. Zomaar wat termen waarmee rijkelijk wordt gesmeten in het Fitness – Workouts topic, waar alle fitnessbobo’s zich verzamelen om op te scheppen over hun biceps en triceps. Tevens worden er adviezen gegeven aan bijvoorbeeld MegaPilot die weer last heeft van allerlei mankementen. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

- Het duurde dan toch even, maar toen de temperatuur de dubbele cijfers aantikte besloot onze eekhoorn eindelijk weer iets van zich te laten horen. Bronnen kunnen niet precies vertellen waarom Lantyz zo lang weg bleef. Hijzelf zegt dat ‘’eekhoorntjes nou eenmaal schuw zijn’’, maar wij weten wel beter.

- Na een aantal maanden is er toch weer iemand die het zich mag verantwoorden een wat groter ego mee te dragen en natuurlijk een zwart jasje mag aandoen: @Foreigner97 is gepromoveerd tot superlid! Bronnen binnen de crew wensen hem alvast veel succes met het betalen in termijnen van de torenhoge contributie voor zijn SL-lidmaatschap. Ieder voordeel heb z'n nadeel!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...