Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581989

Editie 325 - Up to Date


OWN

345 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Graphics 101

Heb je het helemaal gehad met school? Komen vakken als geschiedenis, wiskunde, economie en Frans je neus uit? Wil je eens iets leren waarmee je wat kan maken van je leven? Zo ja, meng je dan in het nieuwste vak: Graphics 101. Docent Gta_Ripper wil in dit vak door middel van een livestream leden beter leren Photoshoppen. De deelnemers kunnen tijdens de livestream, waarin Gta_Ripper bij het maken van een gloednieuwe signature elke stap uitlegt, vragen stellen en commentaar geven. Uiteindelijk is het niet alleen het doel dat Gta_Ripper z'n ego verder opkrikt, maar dat de deelnemers er ook echt wat van leren. Op dit moment hebben zich vier deelnemers aangemeld, dus er is nog genoeg plek. De uitzendtijden zullen in overleg met de deelnemers worden afgesproken. Wil je het niet missen, dan is het aan te raden om je in te schrijven.

ndsebs.gif

Deze week is supergtagamer terug in OWN met z'n nieuwste Watch Dogs-signature.

De Grote Zes

Zes, dat zie je goed. We gaan het hier niet hebben over de grote vijf van Zuid-Afrika (wie weet ze nog?) of de vijf leden in het rood, maar over de Big Six Jalopy. De nieuwste missie van Sans Scrupules bevat naast een vervolg van het verhaal een woordzoeker, waarin een onbekend aantal voertuigen uit GTA verstopt zitten. Onbekend als je over te weinig singles beschikt om een hint aan te vragen; iets wat dus alleen NandroDavids kan doen en een dergelijke ego-aantastende actie zal hij nooit uitvoeren. De hulplijnen kan je eventueel later wél gebruiken als je met een handvol voertuigen de juiste hoeveelheid Singles bij elkaar kan sprokkelen om vervolgens een hint te kopen. Maar ja, dan moeten er wel tenminste twaalf voertuigen inzitten...

Raad de Artiest is terug!

Na de succesvolle edities van Puma/K.O. en TomHagen heeft Kloep ditmaal de organisatie van Raad de Artiest op zich genomen. Raad de Artiest is eigenlijk veel meer dan de naam van de contest doet vermoeden: je krijgt een muziekfragment te horen en vervolgens heb je een week de tijd om de artiest én de titel van het muzieknummer te raden. Elk onderdeel levert een punt op, dus je kan ook meedoen als je niet beide onderdelen weet. Er zullen maarliefst 25 fragmenten langskomen, waarmee de contest gelijk 25 weken duurt. Het is dus te hopen dat het spannend blijft tot en met 5 oktober, anders wordt het wel een heel lange zomer.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...