Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,023

MAF 013 - Reclameblok


NandroDavids

415 views

 Share

2n8qw77.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Met de komst van Wesley_GTA vorige week zijn de personeelskosten weer gestegen en met de pr-kosten, vestigingskosten, enzovoort, enzovoort, wordt het maken van MAF natuurlijk een duur geintje. Daarom zie u hier, om commerciële redenen uiteraard, af en toe de rubriek Reclameblok. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame gaat MAF gewoon verder!

---

covesig.jpg

U heeft het vorige week allemaal kunnen lezen in weer een schitterende editie van MAF: wij, The Covesight Community, zijn bang ons subforum te verliezen. Het loopt ons dun door de broek, wij staan te trillen op onze beentjes, we zouden ons bijna gaan verstoppen achter de boekenkast in onze huizen op het eiland. Kortom: wij zijn verschrikkelijk bang voor de SS. Onze geschiedenis zegt waarschijnlijk wel genoeg:

"Covesight is gesticht op zaterdag 7 september 2008. Rond de middag ontdekten Pennywise The Clown en $NeoSyp$ een dorre vlakte in een baai vlakbij Los Santos.

Het eiland lag zeer gunstig, volgens de ontdekkers de ideale plek om een dorp te stichten. Er werden razendsnel wat ingrijpende werkzaamheden verricht om het eiland te transformeren. Het hele eiland werd bedekt met betonnen pilaren en wegen, totdat het uiteindelijk als een platform fungeerde. Van het oude eiland is nog weinig terug te zien. Er werd zelfs een brug gebouwd over een kleine baai, om zo het westen en oosten beter te verbinden."

Ja, het westen en oosten verbinden, dat gaat natuurlijk fout op het moment dat een groepering als de SS langzaam de macht lijkt te grijpen. Wij zijn dus bang en durven ons bijna niet meer te verzetten. Daarom, via deze weg, een oproep aan u om ons te helpen in ons verzet. Wordt lid, fan of vriend, en stem bij de Verkiezingen ten gunste van ons.

Wat stellen we daar voor u tegenover? U mag de westelijke oever gaan bevolken en we zullen ons dorp in tweeën splitsen zodat u zich daar ook kunt vestigen. Daarnaast kunt u een ster op onze Walk of Fame kopen. Nee, niet in de vorm van een tegeltje in een straat waar iedereen respectloos overheen loopt, maar iets veel beters: wij zullen een ster op de borst dragen met de naam van onze verlossers. Overal waar wij lopen, is die ster dan te zien.

Alvast heel hartelijk dank, namens heel Covesight,

Basssss

Burgemeester Covesight

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ik wil niet lullig doen... Maar hoezo onderteken je iets met mijn naam, wat ik niet geschreven heb? :7

Omdat het een column is.

Link to comment

Vind het wel jammer dat de schrijver van dit artikel weer aan de haal gaat met de grap omtrent hun afkorting SS. Het begint nu uitgemolken te worden. Ook vind ik de grap om de sterren niet echt het niveau wat ik had verwacht.

Het is leuk (en ook wel goed) dat je duidelijk probeert te maken dat dit gaande is in de gangscène, maar ik vind de manier waarop je dat nou doet niet geslaagd.

Link to comment

Heel fijn dat 'het een column is', maar schrijf dan zelf een leuk verhaaltje over de zogenaamde angst van Covesight voor de Sans Scrupules in plaats van te doen alsof de leader van Covesight een noodkreet uitroept naar het forum toe. Normaal kan ik hier wel om lachen, maar specifieke personen misbruiken voor je eigen column gaat te ver. Had het graag anders gezien, dit is gewoon smerig.

Link to comment

Belangrijke politici zijn nu eenmaal vaak het doelwit van satire. Het is ook imo redelijk duidelijk dat Bassss het niet zelf geschreven heeft.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...