Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285141

MAF 013 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

446 bezichtigingen

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer...

...ja, dat was nog best even lastig. De grote winnaar waren wij allemaal natuurlijk, met de aankondiging van Rockstar Games dat er dinsdag meerdere GTA V-trailers zullen verschijnen. Maar ja, om ons allen uit te roepen tot winnaar, dat maakt de prijs toch een stuk minder bijzonder. Alsof je aan heel de Europese Unie de Nobelprijs voor de Vrede geeft. Dus, dat doen we niet.

Wat doen we dan wel? Nou, kiezen uit de andere kandidaten, want we hadden ook meerdere individuele gevallen die de titel zouden verdienen. Wat te denken van @SpacyColours of ? Beiden mogen zich sinds gisteren WikiGTA-medewerker noemen. Maar daarmee zijn ze geen Winnaar Van De Week. Nee, laat ze zich eerst maar eens bewijzen op de Wiki. Wie is het dán geworden? Niemand minder dan...@3L1077!

photo-thumb-136029.png?_r=1364212740

3L1077 won namelijk de Signature Of The Month, door in een spannende strijd nipt te winnen van @Gta Ripper. Met minimaal verschil, 9 tegen 8 stemmen, kreeg 3L1077 de eer om zijn signature een maand lang boven de Graphics Fora te zien hangen.

Het thema van deze editie van Signature Of The Month was Freestyle, maar zelfs dit brede thema leverde niet veel inzendingen op. Twee dus slechts. Máár, niet de minsten:

gtaforumbannertiny_zps1ab3531d.png

DEADSPACE3_zps1b5f1413.png

De bovenste is dus van 3L1077, de winnaar van de Signature Of The Month. 3L1077, van harte gefeliciteerd daarmee, met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...