Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,359

MAF 013 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

359 views

 Share

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer...

...ja, dat was nog best even lastig. De grote winnaar waren wij allemaal natuurlijk, met de aankondiging van Rockstar Games dat er dinsdag meerdere GTA V-trailers zullen verschijnen. Maar ja, om ons allen uit te roepen tot winnaar, dat maakt de prijs toch een stuk minder bijzonder. Alsof je aan heel de Europese Unie de Nobelprijs voor de Vrede geeft. Dus, dat doen we niet.

Wat doen we dan wel? Nou, kiezen uit de andere kandidaten, want we hadden ook meerdere individuele gevallen die de titel zouden verdienen. Wat te denken van @SpacyColours of ? Beiden mogen zich sinds gisteren WikiGTA-medewerker noemen. Maar daarmee zijn ze geen Winnaar Van De Week. Nee, laat ze zich eerst maar eens bewijzen op de Wiki. Wie is het dán geworden? Niemand minder dan...@3L1077!

photo-thumb-136029.png?_r=1364212740

3L1077 won namelijk de Signature Of The Month, door in een spannende strijd nipt te winnen van @Gta Ripper. Met minimaal verschil, 9 tegen 8 stemmen, kreeg 3L1077 de eer om zijn signature een maand lang boven de Graphics Fora te zien hangen.

Het thema van deze editie van Signature Of The Month was Freestyle, maar zelfs dit brede thema leverde niet veel inzendingen op. Twee dus slechts. Máár, niet de minsten:

gtaforumbannertiny_zps1ab3531d.png

DEADSPACE3_zps1b5f1413.png

De bovenste is dus van 3L1077, de winnaar van de Signature Of The Month. 3L1077, van harte gefeliciteerd daarmee, met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...